Χάρι – Κάρολος: Βρέθηκαν σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, αλλά δεν συναντήθηκαν

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων βρέθηκαν την Τετάρτη ο βασιλιάς Κάρολος και ο γιος του, πρίγκιπας Χάρι, για δύο διαφορετικά γεγονότα, στο κέντρο του Λονδίνου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη γνωστή εφημερίδα «Daily Mail», ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας δεν συναντήθηκαν, εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος του βρετανού μονάρχη. Τα ΜΜΕ, ωστόσο, ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές τηρούν μεγάλες αποστάσεις η μία από την άλλη και το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο.

Ο Κάρολος φιλοξένησε το πρώτο garden party της σεζόν στους κήπους του Μπάκιγχαμ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και άλλους γαλαζοαίματους. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 8.000, με τον Κάρολο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μιλούν με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, πριν αποσυρθούν στον ιδιαίτερο χώρο τους, όπου τους περίμεναν οι VIP καλεσμένοι.

Δικαιολογημένα απών από την εκδήλωση ήταν ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά, πρίγκιπας Ουίλιαμ, και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, που είναι σε θεραπεία κατά του καρκίνου και απέχει από τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Λίγα μέτρα μακριά, ο Χάρι παραβρέθηκε σε συγκέντρωση για τα 10 χρόνια των αγώνων Invictus, στους οποίους συμμετέχουν πρώην στρατιωτικοί με κινητικά προβλήματα. Έχει και άλλες εκδηλώσεις αυτού του τύπου τις επόμενες ημέρες, αλλά, βέβαια, καμία βασιλική υποχρέωση.

Εξάλλου, και η ημέρα του Καρόλου ήταν γεμάτη από ραντεβού, όπως αναφέρει η «Daily Mail», μεταξύ των οποίων και μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ. Είναι, επίσης, πιθανό να είχε και συνάντηση με την ιατρική του ομάδα για τη συνεχιζόμενη θεραπεία του κατά του καρκίνου.

Ο Χάρι αποκάλυψε ότι η δικαιολογία που άκουσε ήταν ότι το βαρύ πρόγραμμα του Καρόλου δεν έχει χρόνο, για μια συνάντηση. Δεν θα συναντούσε ούτε τον αδελφό του, Ουίλιαμ.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας και γιος είχαν συναντηθεί λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Κάρολος πάσχει από καρκίνο, στις αρχές του έτους. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν από κοντά ο ένας τον άλλον, έπειτα από 17 μήνες.

Διαβάστε Επίσης

Πομπέο: «Τραγική ακόμη και για τους Τούρκους η απόφαση να μετατραπεί η Μονή της Χώρας σε τέμενος»

Ο Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές και θ’