Ρωσία: Ανήλικοι έκαψαν ζωντανό 11χρονο αθλητή του τζούντο…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δράστες φέρεται να ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος αθλητής του τζούντο στη Ρωσία, όταν μεγαλύτερα παιδιά τον έκλεισαν μέσα σε καλύβα και του έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός. Ο λόγος, που οι ανήλικοι δράστες έκαψαν ζωντανό το παιδί, ήταν επειδή τον ζήλευαν για τις επιτυχίες του στο τζούντο, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο 11χρονος Albert Umbetyarov βρέθηκε σε ένα υπόστεγο στο δάσος, στην περιοχή Dubovaya Roschcha της Μόσχας μετά από καυγά την Παρασκευή, επιβεβαίωσαν οι ρωσικές Αρχές. Ένας μάρτυρας είπε ότι οι ανήλικοι είχαν «χρησιμοποιήσει ρόπαλα και τον χτύπησαν, έως ότου τον αφήσουν αναίσθητο  πριν τον περιλούσουν με βενζίνη και τον κλειδώσουν σε μία καλύβα, στην οποία έβαλαν φωτιά».

Οι δράστες που φέρεται να ήταν ηλικίας 13 έως 15 ετών κάρφωσαν την πόρτα, για να μη διαφύγει ο 11χρονος. Μια ομάδα κοριτσιών κατέγραφε την πράξη και στη συνέχεια, ανέβασαν το βίντεο και το έκαναν streaming στο διαδίκτυο. Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι ο το παιδί δέχτηκε επίθεση «από φθόνο» ως επιτυχημένος αθλητής του Τζούντο, που «τα πήγαινε καλύτερα από αυτούς».

Βίντεο:

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Στις 19 Μαΐου 2023, παιδιά κατά τη διάρκεια ενός καβγά, έκλεισαν ένα αγόρι μέσα σε μια καλύβα, κλείδωσαν την καλύβα από έξω και κάρφωσαν την πόρτα. Στη συνέχεια, ξεκίνησε μια φωτιά. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, η φωτιά ξεκίνησε μέσα στην καλύβα. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα και ζήτησαν βοήθεια. Όταν έφτασε η βοήθεια, το σώμα του αγοριού βρέθηκε μέσα στην καμένη καλύβα».

Διαβάστε Επίσης

Ζελένσκι για το τελεσίγραφο Πούτιν: «Είναι το ίδιο πράγμα, που έκανε ο Χίτλερ»

«Αυτά είναι μηνύματα τελεσιγράφου, που δεν διαφέρουν από