Μάιος 1, 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παξοί: Το νησί με την ιδιαίτερη ομορφιά και τα καταγάλανα νερά

- in ΕΛΛΑΣ
Παξοί / Shutetrstock

Ένα μαγικό τοπίο στο σύνολό τους είναι οι Παξοί, που το περιτριγυρίζουν τα βαθιά, καταγάλανα νερά του Ιονίου. Ο τέλειος εκπρόσωπος της απόλυτης ομορφιάς. Το τοπίο και η φιλόξενη ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι ένας επίγειος παράδεισος που συνδυάζει το μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης. Μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής και αν πάτε μια φορά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αναζητήσετε να επιστρέψετε πολλές φορές ακόμα.

Λόγγος Παξοί
Εριμίτης, Παξοί

Ταβερνάκια και μικρά καφέ, μέρος του σκηνικού.

Το νησί προσφέρει την ηρεμία, που πολλοί αναζητούν κατά τη διάρκεια του χρόνου, μακριά από την ένταση και το άγχος των μεγάλων πόλεων. Τα γραφικά σοκάκια του, θα μαγέψουν τη ματιά σας, ενώ θα βρείτε προσεγμένα ταβερνάκια για απολαυστικά γεύματα με εξαιρετικά εδέσματα και τοπικές συνταγές.

Διαβάστε ακόμα:  Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στην κορυφή των πιο περιζήτητων προορισμών του κόσμου, για τους Ιταλούς
Τρυπητός, Παξοί

Υπέροχες παραλίες

Η Λάκκα είναι μια από τις πιο γνωστές και βρίσκεται, στο βόρειο τμήμα των Παξών. Είναι ένα φυσικό λιμάνι, που προσφέρει επίσης εξαιρετικές καταδυτικές επιλογές στους ταξιδιώτες. Για μια διαφορετική εμπειρία, υπάρχει το Μογγονήσι, μόλις λίγα μίλια από το λιμάνι στον Γάιο, ένα μικρό νησάκι, με ιδιαίτερη ομορφιά.

Λάκκα Παξοί

Ιδανικός μήνας για επίσκεψη και ο Οκτώβριος !

Διαβάστε Επίσης

Το Τροπάριο της Κασσιανής

Το Τροπάριο της Κασσιανής Lectures Bureau Το βράδυ