Ρ. Μενέντεζ: Η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα αμερικανικά μαχητικά F-16 !

- in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, απαρίθμησε όλα τα ανομήματα της Τουρκίας, συμπερλαμβανομένων των απειλών κατά της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, απαρίθμησε όλα τα ανομήματα της Τουρκίας, συμπερλαμβανομένων των απειλών κατά της Ελλάδας

Για άλλη μια φορά, ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ επιτέθηκε στην Τουρκία, ενώπιον του υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, στον οποίο είπε ότι η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα αμερικανικά μαχητικά F-16.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, αφού απαρίθμησε όλα τα ανομήματα της Τουρκίας, συμπερλαμβανομένων των απειλών κατά της Ελλάδας, ρώτησε τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
πώς θα χαρακτήριζε μία τέτοια χώρα.
Ο κ. Μπλίνκεν απάντησε: Ένας προκλητικός σύμμαχος.
Και ο γερουσιαστής ανταπάντησε: Αυτή η χώρα είναι η Τουρκία. Μια χώρα, που κάνει όλα αυτά τα πράγματα, δεν αξίζει να λάβει τα F-16.
Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ πρόσθεσε: Δεν ξέρω ποια μηνύματα στέλνουμε στον κόσμο, ότι δηλαδή μπορούν να κάνουν όλα αυτά τα πράγματα, αλλά να λάβουν στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ.

Ανταπόκριση: Λένα Αργύρη

Διαβάστε Επίσης

Πομπέο: «Τραγική ακόμη και για τους Τούρκους η απόφαση να μετατραπεί η Μονή της Χώρας σε τέμενος»

Ο Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές και θ’