Ο Π. Παναγιωτόπουλος προαναγγέλλει την ίδρυση νέου κόμματος 

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρώην Υπουργός της Ν. Δημοκρατίας Π. Παναγιωτόπουλος προανήγγειλε την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος, με Πατριωτικό και Κοινωνικό πρόσημο.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας ότι είναι απογοητευμένος από την πορεία που έχει χαράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία σειρά από ζητήματα υψίστης σημασίας για την Εθνική, Κοινωνική και Οικονομική πορεία της χώραςαρ και χακτήρισε την Ακρίβεια «Κοινωνικό Εφιάλτη», που εξοντώνει κοινωνικά και οικονομικά τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Στηρίξαμε τον Μητσοτάκη, αλλά τα πράγματα στη συνέχεια στράβωσαν ! Υπάρχει οργισμένος κόσμος που έχει απογοητευθεί και δεν ξέρει πού να πάει. Η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν είναι το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι περισσότερο κόμμα – πολιτική κληρονομιά του Κώστα Σημίτη και πολύ λιγότερο κόμμα, που ακολουθεί τις Αρχές και τις Αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή» και κατέληξε, λέγοντας: «Πιστεύω ότι χρειάζεται ένας καινούριος πολιτικός σχηματισμός, ο οποίος θα ενώνει δυνάμεις από τη Δημοκρατική Πατριωτική Κοινωνική Δεξιά, από το Πατριωτικό Κέντρο, μέχρι και την Εθνικοαπελευθερωτική Αριστερά».

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι η ομάδα πρωτοβουλίας των ιστορικών στελεχών της Ν.Δ, που έχει δημιουργήσει την Κίνηση Πολιτών «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», οργανώνει μεγάλη εκδήλωση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», με γενικό τίτλο: «Πόλεμος Κατά της Ακρίβειας – όλο το παρασκήνιο της λεηλασίας του ισχνού εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών από τα κυκλώματα κερδοσκοπίας, νοθείας και αισχροκέρδειας, που λυμαίνονται την αγορά».

Η εισαγωγική ομιλία θα γίνει από τον κ.Παναγιωτόπουλο και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των καταναλωτών και των παραγωγικών τάξεων, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης, ο Πρόεδρος των συνταξιούχων Αριστοτέλης Κάντας, ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος κ.α., σε ανοιχτή συζήτηση με το προσελθέν κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Τώρα, δεν υπάρχει σιτάρι. Υπάρχει κριθάρι (JORGE BUCAY)

Lectures Bureau Κάποιος πρέπει να υπήρξε ο πρώτος,