Αύγουστος 15, 2022
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νότια Αφρική: 20 νεαροί νεκροί σε ταβέρνα…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι νεαροί δεν έφεραν τραυματισμούς – Η ιατροδικαστική έρευνα ενδέχεται να φωτίσει τη μυστήρια αυτή υπόθεση – Ο πρωθυπουργός καταδίκασε την απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ…

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 20 νεαρών ατόμων σε νυχτερινό μαγαζί στην πόλη του Ανατολικού Λονδίνου, στη Νότια Αφρική. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, τα πτώματα βρέθηκαν μέσα στην ταβέρνα Enyobeni σαν να είχαν καταρρεύσει όλα μαζί, από άγνωστη αιτία.

Κατά την πρώτη εξέταση, δεν βρέθηκαν τραυματισμοί στα θύματα. Ο πρωθυπουργός της επαρχίας Ανατολικού Ακρωτηρίου, Oscar Mabuyane δεν έδωσε πιθανούς λόγους για τους θανάτους, αλλά καταδίκασε την «απεριόριστη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών».

Η αστυνομία είπε στους δημοσιογράφους ότι οι περισσότεροι από αυτούς που βρέθηκαν νεκροί ήταν ηλικίας μεταξύ 18 και 20 ετών. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Siyanda Manana, εκπρόσωπος του τμήματος υγείας του Eastern Cape, είπε στο News24 TV της Νότιας Αφρικής: «Θα πραγματοποιήσουμε μεταθανάτιες εξετάσεις το συντομότερο δυνατό για να διαπιστωθεί η πιθανή αιτία θανάτου».

skai.gr

Διαβάστε Επίσης

Γιατί κάποιοι αντέχουν, ενώ κάποιοι άλλοι παραιτούνται τόσο εύκολα; (MARTIN GRAY)

ΓΙΑΤΊ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΕΝΏ ΚΆΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΠΑΡΑΙΤΟΎΝΤΑΙ ΤΌΣΟ