Ν.Μπαχτσελί: «Έλληνες μην υπολογίζετε στα Rafale

- in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξέρουμε με αίμα να υπογράφουμε νίκες…

Ο Ντεβλέτ Μαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, απείλησε ότι θα «πνίξει στο αίμα» την Ελλάδα, δηλώνοντας μάλιστα πως «δεν θα τή σώσουν τα Rafale».

«Η κούρσα εξοπλισμών της Ελλάδας, η παραβίαση του νόμου στο Αιγαίο και η εισβολή σε θαλάσσιες περιοχές της δικής μας δικαιοδοσίας είναι αχώνευτο ζήτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το κράτος που αγκαλιάζει το PKK (το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα) και το FETO (την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν) πρέπει να σταματήσει αμέσως να δοκιμάζει την υπομονή μας. Το τέλος όσων υποδαυλίζουν τις διαμάχες στο Αιγαίο είναι η απογοήτευση. Το τέλος των σκληρών τους φιλοδοξιών είναι η ήττα», είπε ο πολιτικός αρχηγός των Γκρίζων Λύκων.

Όπως αναφέρει η Sabah, ο Μπαχτσελί πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να βασίζονται πολύ στα πολεμικά αεροσκάφη Rafale, που αγόρασαν από τη Γαλλία. Κανείς δεν πρέπει να μας κάνει επίδειξη δύναμης. Το Αιγαίο ή θα είναι θάλασσα ειρήνης ή το τουρκικό έθνος ξέρει πώς να υπογράψει άλλη μια νίκη με το αίμα και την ψυχή του. Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στο δίκαιο της καλής γειτονίας όσο υπάρχει ακόμη χρόνος…».

Διαβάστε Επίσης

Φιλάργυρος – Αίσωπος

253. ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ [253.1] φιλάργυρός τις τὴν οὐσίαν ἐξαργυρισάμενος