Κουρουμπλής: «Πνίγηκαν ασθενείς από την κακή ροή οξυγόνου»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν φτάνει το εμβόλιο»

«Τον φίλο μου που χάθηκε, τη μητέρα, τον αδερφό ποιος θα τόν φέρει πίσω; Ποιος θα τον απολογηθεί γι’ αυτό; Ντροπή ! Αίσχος ! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους αυτό κάνατε ! Και επιμένετε. Ντροπή σας ! Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν θα το ξεπεράσετε έτσι!».

Αυτά είπε στη Βουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Αλέξης Τσίπρας τόν διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Το επίδικο τώρα δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να τήν αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιευμένη σε επιστημονικά περιοδικά. Φέρει την υπογραφή του συμβούλου του πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα. Το συμπέρασμα αυτής τη έκθεσης είναι ότι χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι».

Η σοβαρή καταγγελία

Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε στο εμβόλιο για τον κορονοϊό και προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία.

«Βεβαίως, το εμβόλιο πρέπει να γίνει, είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Δεν φτάνει όμως. Όπως έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, παράλληλα με το εμβόλιο χρειάζεται και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και βεβαίως η προσοχή όλων μας», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή δήλωση. «Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε ανθρώπους, που δεν έχουν καμμία σχέση με ΜΕΘ, ξέρετε τι συνέβη; Πνίγηκαν από την κακή ροή οξυγόνου», είπε. «Ήξερε ή δεν ήξερε ο πρωθυπουργός;», αναρωτήθηκε.

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Πατέρας έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο, για να κάψει το πτώμα της κόρης του…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από