Ινδία: 33 άνδρες… βίασαν 15χρονη

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
33 άνδρες βίασαν 15χρονη στην ΙνδίαΣοκ προκαλεί μια υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Ινδία, που είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την τελευταία από μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων, που συγκλονίζουν την Ινδία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι επιθέσεις έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία στην περιοχή Thane της πολιτείας Maharashtra, στη διάρκεια των τελευταίων οκτώ μηνών.

Η Αστυνομία συνέλαβε 24 άτομα, ενώ δύο ανήλικοι κρατούνται σε σχέση με την υπόθεση μέχρι στιγμής, δήλωσε ο επίτροπος της Αστυνομίας, Dattatray Karale.

Στο νοσοκομείο, η 15χρονη…

Το κορίτσι είναι σε σταθερή κατάσταση και βρίσκεται σε κυβερνητικό νοσοκομείο, αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Times of India μετέδωσαν ότι εξοργισμένα πλήθη συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου κρατούνται οι άντρες, με την παρουσία της Αστυνομίας να είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Η Αστυνομία στην πόλη Dombivli κατέγραψε μια υπόθεση το βράδυ της Τετάρτης εναντίον 33 κατηγορουμένων για εγκλήματα, όπως βιασμός, ομαδικός βιασμός και βιασμός ανηλίκου, σύμφωνα με τον Karale.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι όλα αυτά φέρεται να έχουν συμβεί μεταξύ 29 Ιανουαρίου και 22 Σεπτεμβρίου φέτος.

Το χρονικό της φρίκης

«Όλα ξεκίνησαν, όταν ο σύντροφος της κοπέλας τη βίασε τον Ιανουάριο και κατέγραψε το περιστατικό, σε βίντεο. Άρχισε να τήν εκβιάζει με αυτό το βίντεο.

Αργότερα, οι φίλοι και οι γνωστοί του τη βίασαν ομαδικά σε τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε περιπτώσεις σε διαφορετικά σημεία», είπε ο Karale, σύμφωνα με το Business Standard of India.

Μια ειδική ερευνητική ομάδα έχει συσταθεί, για να ερευνήσει την υπόθεση. «Το θύμα έχει κατονομάσει 33 άτομα. Από αυτά, 24 άτομα έχουν συλληφθεί και δύο ανήλικοι κρατούνται. Η κατάσταση του κοριτσιού λέγεται ότι είναι σταθερή».

Η Αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους υπόπτους, ενώ όσοι έχουν ήδη συλληφθεί θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι υποθέσεις βιασμού συγκλονίζουν την Ινδία και μάλιστα, οι νόμοι της χώρας αναθεωρήθηκαν, μετά από έναν ομαδικό βιασμό το 2012 στο Νέο Δελχί. Ο αριθμός των αδικημάτων ωστόσο παραμένει υψηλός, με περισσότερους από 28.000 βιασμούς να αναφέρονται το 2020. Πιστεύεται πως ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Διαβάστε Επίσης

Νότια Κορέα: «Ανεύθυνο το βέτο της Ρωσίας, στη συνέχιση της επιτήρησης των κυρώσεων του ΟΗΕ, στη Βόρεια Κορέα»

«Η ρωσική ομοσπονδία, παρά το καθεστώς του κράτους-μόνιμου