Η Βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε στους εορτασμούς του πλατινένιου Ιωβηλαίου τους Χάρι και Μέγκαν

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμα «συμφιλίωσης» στον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι εκπέμπει η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με εκτιμήσεις βρετανικών ΜΜΕ. Η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε το ζευγάρι στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της, που θα πραγματοποιηθούν του χρόνου τον Ιούνιο, αναφέρει η ιστοσελίδα Express. Και σύμφωνα με πηγή, που επικαλείται το ίδιο Μέσο, η κίνηση αυτή αποτελεί θετική ένδειξη.

«Νομίζω ότι το γεγονός ότι η βασίλισσα τούς κάλεσε για το πλατινένιο Ιωβηλαίο, είναι ένα θετικό σημάδι, που δείχνει πως ό,τι κι αν γίνει, είναι οικογένεια. Όλες οι οικογένειες έχουν διαφωνίες και μπορεί να πληγώνει ο ένας τον άλλον, όμως παραμένουν οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή, προσθέτοντας «ότι αυτό είναι το σημαντικότερο σημάδι, για όλους».

«Η βασίλισσα», της οποίας το όνομα θα πάρει η κόρη των Χάρι και Μέγκαν, «δείχνει ότι είναι τρυφερή, ευγενική και φιλόξενη και πιστεύω ότι το ζευγάρι θα εμφανιστεί σε αυτό το γεγονός», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η πρώτη βρετανική μονάρχης, που γιορτάζει ένα «πλατινένιο ιωβηλαίο», αφού ανέβηκε στο θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου 1952, όταν ήταν 25 ετών. Οι εορτασμοί θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης πομπής, στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε Επίσης

Νότια Κορέα: «Ανεύθυνο το βέτο της Ρωσίας, στη συνέχιση της επιτήρησης των κυρώσεων του ΟΗΕ, στη Βόρεια Κορέα»

«Η ρωσική ομοσπονδία, παρά το καθεστώς του κράτους-μόνιμου