ΗΠΑ: Πυροβολισμοί, κοντά σε στρατιωτική βάση, στο Μέριλαντ

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο άτομα τραυματίστηκαν, σοβαρά…

Δύο άτομα τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια επεισοδίου, με πυροβολισμούς κοντά στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού Φορτ Ντέτρικ, στην πόλη Φρέντερικ, στο δυτικό Μέριλαντ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο περιστατικό ενεπλάκησαν ναύτες και ο 38χρονος δράστης «έχει εξουδετερωθεί», ενώ λίγη ώρα αργότερα αναφέρθηκε πως είναι νεκρός.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κοντά σε στρατιωτική βάση στο Μέριλαντ - Δυο τραυματίες

(AP Photo/Julio Cortez)

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο δράστης μπήκε σε μια επιχείρηση, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να αποχωρήσουν, χωρίς να διαχειρίζεται αν οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα ή έξω από το κτίριο. 

Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο δράστης οδήγησε περίπου 10 λεπτά ως τη βάση του Φορτ Ντέτρικ και σκοτώθηκε εκεί, από πυροβολισμούς μελών του προσωπικού, στην προσπάθειά του να εισβάλει στην εγκατάσταση.

Το Frederick Scanner, μια τοπική ενημερωτική υπηρεσία, απευθύνθηκε στους κατοίκους της περιοχής μέσω Twitter, συμβουλεύοντάς τους να μείνουν μακριά από τη σκηνή, όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Διαβάστε Επίσης

ΗΠΑ: Εννέα τραυματίες από πυρά, στο Ρόουντ Άιλαντ…

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες Πέμπτη, εκ των οποίων