Απρίλιος 20, 2021
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μη -τέρα(ς) πέταξε σε ποτάμι τον 6χρονο γιο της και δήλωσε την εξαφάνισή του…  

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φρίκη στις ΗΠΑ: Πάτησε τον 6χρονο γιο της με το αμάξι - Τον πέταξε σε ποτάμι και δήλωσε την εξαφάνισή του

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα παιδί έξι ετών βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της μητέρας του. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 29χρονη από το Οχάιο σκότωσε το παιδί της, πατώντας το με το αυτοκίνητό της, ενώ στη συνέχεια, πέταξε το άψυχο κορμάκι του σε ποτάμι και δήλωσε την εξαφάνισή του. Η 29χρονη δήλωσε την εξαφάνιση την Κυριακή. Αστυνομικοί και πολίτες ξεκίνησαν τις έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν το άτυχο παιδί.

Οι Αρχές στο πλαίσιο των ερευνών ανέκριναν την 29χρονη μητέρα και τον 42χρονο σύντροφό της και παραδέχτηκαν ότι ο 6χρονος είχε πεθάνει λίγες μέρες νωρίτερα. Το ζευγάρι ομολόγησε ότι το παιδί έχασε τη ζωή του στο Preble County και στη συνέχεια, μετέφεραν τη σορό του στη Μιντλτάουν, την πόλη κατοικίας τους, όπου και τήν πέταξαν σε ποτάμι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η 29χρονη είχε πάει τον 6χρονο στο Rush Run Park, με σκοπό να τόν παρατήσει εκεί. Ο 6χρονος, όταν αντελήφθη ότι θα τόν εγκατέλειπε η μητέρα του, προσπάθησε να γραπωθεί από το αυτοκίνητο. Εκείνη προσπαθώντας να φύγει, χτύπησε το παιδί με μεγάλη ταχύτητα και τό τραυμάτισε θανάσιμα.

Τόσο η μητέρα του 6χρονου, όσο και ο 42χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν και τούς απηγγέλθησαν κατηγορίες.

Daily Mail

 

Διαβάστε Επίσης

Γιατί είμαστε χαιρέκακοι; (TIFFANY WATT SMITH)

Όταν ο αδελφός μου πήγε τα παιδιά του