Ν.Τραμπ: «Μπορεί να αποφασίσω να τούς κερδίσω, για 3η φορά»

- in ΔΙΕΘΝΗ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία το 2024 άφησε ο Ν.Τραμπ

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Ν.Τραμπ: «Μπορεί να αποφασίσω να τους κερδίσω για 3η φορά»!

Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος το 2024. 

Ο μέχρι πρότινος Αμερικανός πρόεδρος, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, τόνισε: «Μπορεί να αποφασίσω να τούς κερδίσω, για τρίτη φορά», κάτι που προκάλεσε ενθουσιασμό στους εκατομμύρια ψηφοφόρους του, άλλωστε σύμφωνα με σφυγμομέτρηση του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS, ο Ν.Τραμπ είναι δεύτερη δύναμη από μόνος του, με τα δύο τρίτα των Ρεπουμπλικάνων να τΌν ακολουθούν στο νέο κόμμα του, αν τελικά προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Μιλώντας στη CPAC, στο Ορλάντο (Φλόριντα) – χθες Κυριακή, ο Ρεπουμπλικάνος απέφυγε να διασαφηνίσει αν θα είναι υποψήφιος ή όχι, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να αποφασίσω να τούς νικήσω, για τρίτη φορά», αναφερόμενος στους Δημοκρατικούς.

Σε ανεπίσημη δημοσκόπηση μεταξύ των συμμετεχόντων στη CPAC, το 95% ετάχθη υπέρ της συνέχισης των πολιτικών του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το 68% τάχθηκε υπέρ της ιδέας να είναι εκ νέου υποψήφιος το 2024.

Ο Τραμπ διαβεβαίωσε ότι δεν ιδρύει νέο κόμμα. «Δεν ξεκινάμε νέα κόμματα. Έχουμε το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Θα ενωθεί και είναι δυνατότερο παρά ποτέ. Δεν ιδρύω νέο κόμμα», επέμεινε.

«Το κίνημά μας, που αποτελούν υπερήφανοι, σκληρά εργαζόμενοι Αμερικανοί πατριώτες μόλις ξεκινάει, και στο τέλος θα νικήσουμε. Θα νικήσουμε», διατράνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί είμαστε χαιρέκακοι; (TIFFANY WATT SMITH)

Όταν ο αδελφός μου πήγε τα παιδιά του