Κολοράντο: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, σε πάρκινγκ

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φρικτό τέλος για 18χρονη – Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε πάρκινγκ

Μία 18χρονη, που εργαζόταν εθελοντικά σε καταφυγίων ζώων στο Κολοράντο, φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε χώρο στάθμευσης από τον πρώην φίλο της, ανέφεραν οι Αρχές. Η Ντάνιελ Χόπτον βρέθηκε αναίσθητη «με απειλητικούς για τη ζωή τραυματισμούς», όπως αναφέρει η αστυνομική αναφορά, στο πάρκινγκ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Fort Collins, στις 6 Φεβρουαρίου.

Μετεφέρθηκσε τοπικό νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή από τους τραυματισμούς της. Ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία.  Η Αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον πρώην φίλο της, Stephen McNeil, 20 ετών, για τη δολοφονία. Ένας άλλος ύποπτος, ο Ian Rayas, 20 ετών, συνελήφθη επίσης για τη δολοφονία. Όπως αναφέρει η NY Post η Χόπτον ήταν με τους άντρες τη νύχτα της δολοφονίας της. Η παρέα οδήγησε στο χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος διαμερισμάτων και στάθμευσε το αυτοκίνητο, στο σημείο. Ο Stephen McNeil κατηγορήθηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού.

Σε κάποιο σημείο, η Hopton και ο McNeil βγήκαν από το αυτοκίνητο, για να μιλήσουν και στη συνέχεια, συνέβη η επίθεση. Ο πρώην της έφυγε από τη σκηνή.

Διαβάστε Επίσης

Δεν υπάρχει πάθος, που να ταράζει τόσο τη διαύγεια της κρίσης μας – όσο η οργή…!

(ΜΙΣΕΛ ΝΤΕ ΜΟΝΤΑΙΝΙ) Μέσα από την οργή, τα