Το νέο Audi TT, με άκρως δυναμική εμφάνιση !

- in ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Audi TT : Πρόκειται για το συνώνυμο της σπορ οδήγησης, με εξέχουσα θέση στην ιστορία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της 22χρονης παρουσίας του στο παγκόσμιο οδικό δίκτυο, ενσαρκώνει τον δυναμισμό, στοιχείο το οποίο υπερτονίζεται στην τρίτης γενιάς κυκλοφορία.

Εν αναμονή του λανσαρίσματος της διάδοχης γενιάς, η Audi αποφάσισε να υπερτονίσει, στο υφιστάμενο μοντέλο, το πακέτο “S line competition plus”, το οποίο διατίθεται με την έκδοση TT 45 TFSI με τους 245 ίππους και το αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο S tronic – τόσο στην έκδοση coupe, όσο και στη Roadster.

Μέσω του S line competition plus, το αμάξωμα, αλλά και η καμπίνα, καλλωπίζονται από δύο επιμέρους πακέτα, τα S line exterior package and black styling package, τα οποία συνυπάρχουν αρμονικά, στο μοντέλο. Το πρώτο πακέτο ενισχύει την εικόνα, μέσω των επιβλητικών πλευρικών εισαγωγών αέρα, του διαχύτη, και του προφυλακτήρα, ενώ το έτερο πακέτο επιμελείται τους πλευρικούς καθρέπτες, τη μάσκα Singleframe και τις συνορεύουσες εισαγωγές αέρας. Όλα τα τελευταία στοιχεία είναι φινιρισμένα σε μαύρο χρώμα, συμπεριλαμβανομένων των εξατμίσεων, καθώς και των τεσσάρων κύκλων (σ.σ. σήμα της Audi).

Ξεχωριστή νότα συνιστούν οι ζάντες των 19 ιντσών (ως στάνταρ), ενώ ακόμα πιο επιβλητική παρουσία παρέχεται, εφόσον επιλεχθούν οι 20άρες των 10 ακτινών σε σχήμα “Y”. Το πακέτο περιλαμβάνει τη σπορ ανάρτηση S line, η οποία χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 10mm και ενισχύει το επιθετικό του λουκ.

Το εσωτερικό του Audi TT 45 TFSI S line competition plus, όπως είναι η πλήρης ονομασία του- βασίζεται στο πακέτο S line sport, όπου κυριαρχούν οι μαύροι τόνοι. Τα σπορ καθίσματα συντίθενται από δέρμα και το συνθετικό υλικό Alcantara, αν και παρέχεται η επιλογή -εξολοκλήρου- από δέρμα Nappa.

Επιπροσθέτως, η καμπίνα κοσμείται από τα διακριτικά “S” (επί παραδείγματι στα προσκέφαλα), ενώ η μονοτονία διακόπτεται απότομα από τις μπλε ραφές. Ο συνδυασμός δέρματος και Alcantara παρατηρείται και στο εργονομικό τιμόνι, μπροστά από το οποίο δεσπόζει το πλήρως ψηφιακό cockpit της Audi, με την οθόνη των 12,3 ιντσών.

Σημειωτέον πως το μοντέλο θα διατεθεί στη γερμανική αγορά εντός του Οκτωβρίου, με τις παραδόσεις να διενεργούνται εντός του Δεκεμβρίου. Η τιμή εκκίνησης για τις εκδόσεις αμαξώματος Coupe και Roadster αντιστοιχούν σε 47.316 και 49.655 ευρώ, αντίστοιχα.

Δείτε επίσης:

Οδηγούμε το Audi RS Q8

ABT: Νέα ισχυρότερη έκδοση για το Audi RS4 Avant

Δύο ειδικές εκδόσεις για τα Audi RS5 Coupe & Sportback

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Πατέρας έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο, για να κάψει το πτώμα της κόρης του…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από