Ερντογάν: «Ο κυρίαρχος στη θάλασσα γίνεται κυρίαρχος, στον κόσμο»

- in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Έτοιμοι για την πατρίδα, στα νερά της Μεσογείου»


Προπαγανδιστικό βίντεο για τη Γαλάζια Πατρίδα με πειρατές και τον Ερντογάν: «Ο κυρίαρχος στη θάλασσα γίνεται κυρίαρχος στον κόσμο»

Ένα προπαγανδιστικό βίντεο για τη «Γαλάζια Πατρίδα», με πειρατές και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απαγγέλλει, ετοίμασε η τουρκική προεδρία. Στην αρχή του βίντεο, διακρίνονται τα δύο παιδάκια να διαβάζουν βιβλίο, που έχει τίτλο «Ο κυρίαρχος στη θάλασσα γίνεται κυρίαρχος, στον κόσμο». Στη συνέχεια, δύο Τούρκοι αξιωματικοί δίνουν στα παιδιά μία τουρκική σημαία και ένα μικρό πλοίο.

Το σκηνικό μεταφέρεται σε πλοίο του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας, με τη φωνή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απαγγέλλει το ποίημα του Arif Nihat Asya «Σημαία». Την ίδια στιγμή, ο χρόνος γυρνάει πίσω, εμφανίζονται πειρατές και ξεκινάει η μάχη.

Το εμβατήριο της «Γαλάζιας Πατρίδας» αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του τμήματος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας στο twitter, με σχόλιο: «Σηκώσαμε τις άγκυρες από το λιμάνι προς το ταξίδι, για τη γαλάζια πατρίδα.

Στο ταξίδι του κατακτητή Μπαρμπαρός προς τους ωκεανούς. Φρεγάτες στον ορίζοντα στο στόλο του του Tούρκου. Έτοιμοι για την πατρίδα, στα νερά της Μεσογείου».

Βίντεο:

Διαβάστε Επίσης

Τουρκία: Να αποστρατιωτικοποιηθούν τα νησιά Λήμνος, Σαμοθράκη και Άη Στράτης…

Εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, εξακολουθεί να πλέει το