Εντατικές συνομιλίες Ν. Δένδια με ομολόγους του

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λιουμπλιάνα, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνομιλίες με τον Σλοβένο ομόλογό του, Άντζε Λογκάρ (Anze Logar). Εν συνεχεία, θαΦωτογραφία προφίλ, ανοίγει τη σελίδα προφίλ στο Twitter σε νέα καρτέλα εκφωνήσει ομιλία σε Κοινή Συνεδρίαση των Επιτροπών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του σλοβενικού κοινοβουλίου. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη χώρα, ο ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Μπορούτ Παχόρ (Borut Pahor) και τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας, Γιάνες Γιάνσα (Janez Jansa).

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην Τσεχία, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Τόμας Πέτριτσεκ (Tomáš Petříček).

Οι συζητήσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς, ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το μεταναστευτικό.

Nikos Dendias
 
@NikosDendias

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, S. Lavrov, συζητήσαμε για τις διμερείς σχέσεις.

🇬🇷

🇷🇺

.

Εικόνα

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια – Λαβρόφ το απόγευμα της Πέμπτης. 

Οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας τέθηκαν στην τηλεφωνική συνομιλία, που είχαν Δένδιας – Λαβρόφ. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ν. Δένδια στο twitter «σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, S. Lavrov, συζητήσαμε για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας».

Διαβάστε Επίσης

Στην ‘πρώτη γραμμή’, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Αρμενίας

Λαμβάνει στρατιωτική εκπαίδευση, για να πολεμήσει κατά των