Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια – Λαβρόφ

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ. Στην τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Μάλιστα, το tweet για την επικοινωνία Λαβρόφ – Δένδια του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών έκανε retweet και η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα. Τις προάλλες η Ρωσία είχε γνωστοποιήσει τις θέσεις της για την Ελλάδα, μέσω του ρωσικού ΥΠΕΞ και της ρωσικής πρεσβείας, στην Αθήνα.

«Οι επίσημες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας εγκαθιδρύθηκαν, στις 6 Σεπτεμβρίου του 1828. Η Ρωσία συνέβαλε ενεργά στο σχηματισμό του νέου ελληνικού κράτους. Η Αθήνα είναι ο παραδοσιακός μας εταίρος στην Ευρώπη», έγραψε το ρωσικό ΥΠΕΞ στον λογαριασμό του στο Twitter, ένα ποστ που έκανε αναδημοσίευση η ρωσική πρεσβεία, στην Αθήνα.

Mάλιστα, το δημοσίευμα συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό σημαντικών στιγμών, στο πέρασμα των χρόνων, για τις σχέσεις των δύο χωρών (Γιέλτσιν – Μητσοτάκης, Πούτιν – Τσίπρας, Λαβρόφ – Δένδιας).

Phone call b/w FM @NikosDendias and #Russia FM S. #Lavrov – focus on relations / Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ Ν.Δένδια με ΥΠΕΞ Ρωσίας S.Lavrov – διμερείς σχέσεις Ελλάδας- Ρωσίας στο επίκεντρο pic.twitter.com/twyLLmXcLk

– Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) September 11, 2020

Το άρθρο Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια – Λαβρόφ εμφανίστηκε αρχικά, στο sportime.gr.

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Πατέρας έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο, για να κάψει το πτώμα της κόρης του…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από