Μάρτιος 28, 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κολομβία: Έκρηξη βυτιοφόρου – Τουλάχιστον, 7 νεκροί…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κολομβία: Έκρηξη βυτιοφόρου - Τουλάχιστον 7 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 46 ακόμη τραυματίστηκαν τη Δευτέρα 6/7 από έκρηξη ενός βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα, που σημειώθηκε σε δρόμο στη βόρεια Κολομβία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Η έκρηξη συνέβη, όταν δεκάδες άνθρωποι πλησίασαν, για να κλέψουν καύσιμα από το φορτηγό, που ανετράπη στο δρόμο μεταξύ των πόλεων Μπαρανκίγια και Σάντα Μάρτα, που βρίσκονται στις ακτές της Καραϊβικής, ανέφερε η Αστυνομία.

«Πιστεύουμε ότι περίπου επτά άτομα κάηκαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα», δήλωσε ο Φάμπιαν Όσπινο, δήμαρχος του Πουέμπλο Βιέχο, της πόλης όπου συνέβη το δυστύχημα, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(ΒΙΝΤΕΟ):

Στη συνέχεια, η Αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο επτά και τον τραυματισμό 46, από την έκρηξη.

Οι ακτές της Καραϊβικής είναι μία από τις πολλές περιοχές της Κολομβίας, που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ η χώρα έχει μέχρι στιγμής καταγράψει 117.110 κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων 4.064 θανάτων, από την πρώτη εμφάνιση του ιού στη χώρα, στις 6 Μαρτίου.

Σε ορισμένες πόλεις, όπως την Μπαρανκίγια, που βρίσκεται 45 χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Πατέρας έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο, για να κάψει το πτώμα της κόρης του…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από