Σικάγο: 19χρονος πυροβόλησε πισώπλατα δύο εφήβους, επειδή τόν ρώτησαν… πόσο ψηλός είναι !

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας άνδρας από το Σικάγο, κατηγορείται για την άγρια δολοφονία δύο εφήβων, σε ένα κατάστημα ψιλικών, επειδή τόν ρώτησαν πόσο ψηλός είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας. Ο 19χρονος Laroy Battle, άνοιξε πυρ κατά του 17χρονου Jasean Francis και του 16χρονου Charles Riley, στο πάρκινγκ του καταστήματος στις 5 το απόγευμα.

«Τα θύματα σχολίασαν το ύψος του, καθώς ο Battle είναι ιδιαίτερα ψηλός και τόν ρώτησαν πόσο ψηλός είναι, καθώς ξέρετε ήλπιζαν να ψηλώσουν τόσο και εκείνοι. Και δυστυχώς, δεν θα δούμε πότε αυτά τα άτυχα παιδιά στην πλήρη ανάπτυξή τους», είπε ο επικεφαλής των ντετέκτιβ, Brendan Deenihan στο WLS-TV. Τα δύο παιδιά ήταν καλοί μαθητές και από εξαιρετικές οικογένειες σύμφωνα με τους γείτονες, ενώ είχαν πάει στο κατάστημα, για να αγοράσουν καραμέλες. Δεν γνώριζαν τον δράστη. Ο άνδρας που είναι 1.90, μετά την ερώτηση, τούς ακολούθησε και τούς πυροβόλησε εννέα φορές.

Ο Francis είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην πλάτη, το στήθος και το αριστερό χέρι, ενώ ο Riley πυροβολήθηκε στην πλάτη και το αριστερό πόδι. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σικάγο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Μαζί τους ήταν και ένας φίλος τους, ο οποίος γλίτωσε από την επίθεση.

Πηγή: FOX

Διαβάστε Επίσης

Η ιστορία της λέξης «αξιοπρέπεια»

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Μήπως χάθηκε η