Ιούλιος 11, 2020
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ακάρ: Ελάτε να τά βρούμε, αλλιώς θα λυπηθείτε…  

- in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα πρόκληση Ακάρ: Ελάτε να τα βρούμε, αλλιώς θα λυπηθείτε

Στις εξελίξεις, στην ανατολική Μεσόγειο, ανεφέρθη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, απευθύνοντας από τη μία πρόσκληση για διάλογο και από την άλλη, προειδοποιώντας ότι θα στενοχωρηθούν όσοι προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα, χωρίς την Τουρκία.

«Θα προστατεύσουμε σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα και το δίκιο μας. Επαναλαμβάνουμε υπομονετικά την πρόσκλησή μας, στους συνομιλητές μας. Σάς λέμε «ελάτε να καθίσουμε, να τά βρούμε, να συζητήσουμε». Μη διανοηθείτε να δημιουργήσετε τετελεσμένα χωρίς εμάς, θα λυπηθείτε», διαμήνυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, ενώ αναφέρθηκε και στο Κυπριακό.

«Στο Κυπριακό καθίστε καλά, τετελεσμένα κ.λπ. μην επιχειρήσετε. Είμαστε εγγυητές, οι άλλες χώρες η Ελλάδα και η Ιταλία είναι δικό τους θέμα, αν θα τό χρησιμοποιήσουν αυτό το δικαίωμά τους, εμείς θα τό χρησιμοποιήσουμε. Στους ομογενείς μας, εκεί δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε», είπε χαρακτηριστικά.«Όλοι έχουν καταλάβει ότι προχωράμε σε γεωτρήσεις και όποιος δεν τό έχει καταλάβει, υπάρχει και η νομική διαδικασία», είπε.

Διαβάστε Επίσης

Η ιστορία της λέξης «αξιοπρέπεια»

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Μήπως χάθηκε η