Μάρτιος 29, 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ: Δολοφονία 9χρονου με αυτισμό από τη μητέρα του…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φρίκη από τη δολοφονία 9χρονου με αυτισμό από την ίδια του τη μητέραΦρίκη…

Μη-τέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, κατηγορείται ότι σκότωσε τον αυτιστικό γιο της, σπρώχνοντάς τον σε ένα κανάλι, κάτι που όπως υποστηρίζουν οι Αρχές ήταν η πρώτη της απόπειρα να δολοφονήσει το παιδί.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας προεβλήθη από την Univision την Κυριακή, και δείχνει την Patricia Ripley να τραβάει τον 9χρονο προς το κανάλι στο Μαϊάμι, να κοιτά γύρω της και μετά να τόν σπρώχνει μέσα, πριν τραπεί σε φυγή.

Περίπου 20 δευτερόλεπτα μετά, η Ripley επιστρέφει μαζί με έναν περαστικό, ο οποίος πηδάει μέσα στο κανάλι, για να σώσει το παιδί. Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι ήταν η πρώτη απόπειρα της μητέρας να πνίξει τον γιο της, την Πέμπτη. Σύμφωνα με το FOX News, περίπου μία ώρα μετά, οδήγησε τον 9χρονο σε ένα διαφορετικό κανάλι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η 45χρονη στην αρχή υποστήριξε ότι δύο άνδρες χτύπησαν το αυτοκίνητό της, ενώ είχε και το παιδί της μέσα και μετά απήγαγαν τον γιο της. Αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο έδειξαν ότι η ιστορία ήταν διαφορετική. Η γυναίκα αναγκάστηκε να ομολογήσει και είπε κατά την ανάκριση “έχει πάει σε ένα καλύτερο μέρος».

 

Διαβάστε Επίσης

Νότια Κορέα: «Ανεύθυνο το βέτο της Ρωσίας, στη συνέχιση της επιτήρησης των κυρώσεων του ΟΗΕ, στη Βόρεια Κορέα»

«Η ρωσική ομοσπονδία, παρά το καθεστώς του κράτους-μόνιμου