Ιούλιος 12, 2020
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ινδός κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του, με δύο… φίδια

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ινδός κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του με δύο φίδιαΗ οχιά δεν τόν βοήθησε να ολοκληρώσει τον σκοπό του, επομένως, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια κόμπρα. 

Η ινδική Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, που κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε δύο δηλητηριώδη φίδια, για να δολοφονήσει τη σύζυγό του, θέλοντας να πείσει τις αρχές ότι επρόκειτο για ατύχημα. Σύμφωνα με τους ερευνητές της πολιτείας Κεράλα (νότια Ινδία), ο Σούρατζ, ηλικίας 27 ετών, προμηθεύτηκε μια οχιά, για να δαγκώσει τη σύζυγό του Ούτρα. Η νεαρή γυναίκα επέζησε της επίθεσης, όμως χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 2 μήνες, περιέγραψε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός, που έχει αναλάβει την έρευνα Άσοκ Κουμάρ.

Καθώς η Ούτρα ανάρρωνε στο σπίτι των γονιών της αυτόν τον μήνα, ο Σούρατζ πέταξε πάνω της, ενώ εκείνη κοιμόταν, μια κόμπρα, που είχε πάρει από έναν εκτροφέα ερπετών. «Ο Σούρατζ έμεινε στο ίδιο δωμάτιο με την Ούτρα, κάνοντας σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Ακολουθούσε την πρωινή ρουτίνα του, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της μητέρας της Ούτρα», αναφέρει η Αστυνομία. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επιβεβαιώθηκε, στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της Ούτρα άρχισαν να υποψιάζονται τον γαμπρό τους, όταν εκείνος δήλωσε ότι θέλει να πάρει μέρος της περιουσίας της, λίγες μόλις ημέρες, μετά το θάνατό της. Η Ούτρα προερχόταν από εύπορη οικογένεια, σε αντίθεση με εκείνη του Σούρατζ, που εργάζεται σε τράπεζα. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί ενός έτους. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως ο ύποπτος είχε επαφές με εκτροφείς ερπετών και έψαχνε βίντεο με φίδια στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η προίκα της Ούτρα δεν ήταν ευκαταφρόνητη: σχεδόν 100 χρυσά νομίσματα, ένα καινούριο αυτοκίνητο και μισό εκατομμύριο ρούπιες, σε ρευστό (6.000 ευρώ).

«Ο Σούρατζ φοβόταν ότι, παίρνοντας διαζύγιο από την Ούτρα, δεν θα μπορούσε να πάρει την προίκα. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αποφάσισε να τή σκοτώσει», επισημαίνει η Αστυνομία. Εκτός από τον συζυγοκτόνο, συνελήφθη και ο προμηθευτής των φιδιών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε Επίσης

«Αυτά που φαίνονται εκεί πέρα, δεν είναι γίγαντες, αλλά ανεμόμυλοι»

« Α ΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, ΔΕΝ