Μάρτιος 28, 2024
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καναδάς: Καραμπόλα «μαμούθ», με 200 οχήματα – Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καναδάς: Καραμπόλα "μαμούθ" με 200 οχήματα - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Οι κακές καιρικές συνθήκες και ο πάγος οδήγησαν σε μια τεράστια καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν περίπου 200 οχήματα  Δυο άνθρωποι νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο του Καναδά, στην οποία ενεπλάκησαν σχεδόν 200 οχήματα.  

Καναδάς

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη σε καραμπόλα, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ένας  μεγάλος αυτοκινητόδρομος έξω από το Μόντρεαλ, σύμφωνα με την Αστυνομία του Κεμπέκ. Τα δυο άτομα, που πέθαναν βρέθηκαν εγκλωβισμένα μέσα στο αυτοκίνητό τους. Στο δυστύχημα, ενεπλάκησαν περισσότερα από 200 αυτοκίνητα, ενώ περισσότεροι από 75 άνθρωποι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε τρία νοσοκομεία, σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων CETAM, αρκετοί εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.  

Βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν τα οχήματα, που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται μεταξύ άλλων ένα σχολικό λεωφορείο και ένα βυτιοφόρο.                

Το δυστύχημα έγινε σε έναν αυτοκινητόδρομο με ιδιαίτερα αυξημένη κυκλοφορία, όταν λόγω του πάγου που είχε πιάσει ο δρόμος, έγινε μια σύγκρουση αυτοκινήτων, που οδήγησε σε καραμπόλα 200 περίπου οχημάτων. Στην περιοχή, έπνεαν ισχυροί άνεμοι, ενώ ο πάγος στους δρόμους εμπόδισε τους οδηγούς να φρενάρουν σωστά και να ελέγχουν τα οχήματά τους.  

Ο υπουργός Μεταφορών επιβεβαίωσε σε συνέντευξη τύπου πως οι αλυσιδωτές συγκρούσεις προκλήθηκαν από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς μια ώρα πριν το συμβάν είχε ξεκινήσει να χιονίζει έντονα. «Ο κόσμος οδηγούσε, υπήρχαν δυνατοί άνεμοι και ξαφνικά δεν μπορούσες να δεις τίποτα. Και μετά, βασικά, ξεκίνησε η καραμπόλα. Η χιονοθύελλα έκανε αδύνατη την ορατότητα», σημείωσε ο Φρανσουά Μποναρντέλ. 

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Πατέρας έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο, για να κάψει το πτώμα της κόρης του…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από