Πυροβολισμοί στη Γέφυρα του Λονδίνου…

- in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο δείχνει αστυνομικούς να εξολοθρεύουν το δράστη

Η βρετανική Aστυνομία δήλωσε ότι ένας άνδρας φέρεται να πυροβολήθηκε σε επεισόδιο στη Γέφυρα του Λονδίνου, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. To δίκτυο Sky News μετέδωσε πριν από λίγο ότι στη Γέφυρα του Λονδίνου υπάρχει ένας νεκρός από πυρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επίθεση με μαχαίρι, πιθανών από τον άνδρα, που πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς. Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε κλήση στη 1.58 (τοπική ώρα, ώρα Ελλάδος 3.58 μ.μ.) για μαχαίρωμα, σε εγκαταστάσεις κοντά στην London Bridge. Ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο.

Μέχρι στιγμής, ασαφείς παραμένουν οι συνθήκες, που σχετίζονται με το περιστατικό. Όμως προληπτικά, η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι τό αντιμετωπίζει σαν να είναι τρομοκρατικό, ενώ επιβεβαίωσε ότι πυροβόλησε έναν άνδρα.

Βίντεο-σοκ δείχνει έναν άνδρα, πιθανώς τον δράστη, να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος από περαστικούς. Ένας εξ αυτών απομακρύνεται από το σημείο, κρατώντας ένα μαχαίρι. ¨Ενας αστυνομικός πυροβολεί τον άνδρα, που βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος.

London Crime LDN@CrimeLdn

London bridge shooting

 

Embedded video 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι αστυνομικοί που έχουν σπεύσει στο σημείο, πυροβολούν τον άνδρα, που πιθανόν είναι και ο δράστης.

Διαβάστε Επίσης

Αναβολή στη σύνοδο κορυφής των G7, από τον Ντόναλντ Τραμπ

Την απόφασή του να αναβάλει τη σύνοδο κορυφής