ΑΝΤΙθέσεις βουλευτών ΝΔ για υπουργούς…

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονες αντιπαραθέσεις φαίνεται πως αναφύονται μεταξύ βουλευτών της Ν.Δ. και κυβερνητικών στελεχών. 

Γκρίνια για τους διορισμούς και τις κλειστές πόρτες των υπουργών.

Όσοι περισσότεροι μήνες περνούν από τις εκλογές – τόσο κλιμακώνονται τα παράπονα των βουλευτών της ΝΔ για κυβερνητικά στελέχη. Μετά την αναστάτωση, που προκάλεσαν δημοσιεύματα για το ασφαλιστικό των αγροτών και την απάντηση του αρμόδιου υπουργού, Γ. Βρούτση, στο στόχαστρο των κυβερνητικών βουλευτών βρέθηκε η υπουργός Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη. Ο Μ. Χαρακόπουλος σχολίασε, μέσω Twitter: «Πληροφορήθηκα, δυστυχώς, από τα ΜΜΕ την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στη Λάρισα. Έστω, εκ των υστέρων, εύχομαι να ήταν αποδοτική και να έτυχε της δέουσας φιλοξενίας με τη συνοδεία της».

Ο Δ. Μαρκόπουλος έγραψε στο Facebook:

«Συμβουλή προς την εξαιρετική εξωκοινοβουλευτική υπουργό, κ.Μενδώνη. Εκτός από τη Λάρισα, που δεν ενημέρωσε τον Μάξιμο Χαρακόπουλο κι άλλους βουλευτές για την επίσκεψή της, καλό θα ήταν να ενημέρωνε και εμάς της Β’ Πειραιά στην απροειδοποίητη επίσκεψή της, στο νησί της Σαλαμίνας. Εκτός του ότι θα μάθει πολλά για τον αγώνα που δώσαμε να βγει η ΝΔ πρώτη κι αυτοδύναμη (άρα και να γίνει η ίδια υπουργός), θα τής δείχναμε και τις ομορφιές του νησιού. κ. Υπουργέ, είμαστε δίπλα σας. Αν φυσικά το θέλετε».

Τα παράπονα των βουλευτών είναι συγκεκριμένα και αφορούν στην έλλειψη επικοινωνίας και ενημέρωσης εκ μέρους των κυβερνητικών στελεχών, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα ο κ. Μητσοτάκης έχει ζητήσει από τους υπουργούς του να μην αιφνιδιάζουν τους βουλευτές. Δυσαρέσκεια υπάρχει, επίσης, για τους διορισμούς διοικήσεων σε φορείς του Δημοσίου, ΔΕΚΟ και νοσοκομεία.

Διαβάστε Επίσης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ: «Η δημοκρατία απαιτεί ανταρσίες»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ Η δημοκρατία απαιτεί ανταρσίες Μοιάζει νόμος