Λιοντάρι επετέθη στον ιδιοκτήτη ζωολογικού πάρκου…!

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΥΣΗ

Έντρομοι οι επισκέπτες !

Σοκ: Λιοντάρι επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη ζωολογικού πάρκου σέρνοντας τον από το στόμα μπροστά στους επισκέπτες!

Ο ιδιοκτήτης ενός ζωολογικού πάρκου δέχθηκε επίθεση ​​από ένα λιοντάρι μπροστά στα μάτια των έντρομων επισκεπτών. Ο 67χρονος Mike Hodge μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμούς στο λαιμό και στο σαγόνι, μετά το συγκλονιστικό περιστατικό, που έλαβε χώρα στη Νότια Αφρική. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον κ. Hodge να χαμογελάει στο νοσοκομειακό του κρεβάτι, παρά τους τραυματισμούς του, με τον φίλο του να λέει στο The Sun ότι ο 67χρονος αναρρώνει από τη δραματική δοκιμασία.  Το βίντεο της επίθεσης, που έλαβε χώρα στο πάρκο Marakele Predator Park στη Νότια Αφρική, δείχνει τον κ. Hodge να εισέρχεται στο κλουβί του λιονταριού.

“Ο Mike και ένας από τους φύλακες ανησυχούσαν για μια μυρωδιά, που αναστάτωνε ένα από τα λιοντάρια και είχε περάσει μέσα από την πύλη, για να δει τι τήν προκαλούσε,” είπε ο φίλος στο The Sun.

“Δεν είναι νέος με τα λιοντάρια και ξέρει πώς να αλληλεπιδράσει μαζί τους, αλλά σαφώς κάτι πήγε στραβά.”

Οι μάρτυρες παρακολουθούν με τρόμο, καθώς το ζώο τόν ακολουθεί προς τη μεταλλική πόρτα του κλουβιού του. Οι επισκέπτες ουρλιάζουν τη στιγμή, που τού επιτέθηκε το θηρίο. Το λιοντάρι σέρνει τον άντρα σε θάμνους και οι παρευρισκόμενοι φωνάζουν για βοήθεια. Στη συνέχεια, ακούγεται ένας θόρυβος -προφανώς από την εκπυρσοκρότηση του όπλου ενός φύλακα- και το λιοντάρι ρίχνει το θήραμά του και τρέχει να προστατευθεί. Το πάρκο Marakele παραμένει κλειστό μετά την επίθεση, ενώ η Chrissy δεν έκανε κανένα σχόλιο για το συμβάν, λόγω της αναστάτωσής της. 

Το πάρκο Marakele ιδρύθηκε το 2010 από τον κ. Hodge και τη σύζυγό του Chrissy, μετά τη μετανάστευσή τους από το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του. Μετακόμισαν στη Ν. Αφρική το 1999 και άρχισαν ένα πρόγραμμα προστασίας των λιονταριών το 2003, σε ένα αγρόκτημα 30χλμ. από το Thabazimbi. Λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισαν στην επαρχία Limpopo και ίδρυσαν το πάρκο Marakele. Σήμερα, το πάρκο έχει πάνω από δώδεκα μεγάλα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των λιονταριών, των τσιτάχ και δύο τίγρεις της Βεγγάλης.

Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε σκηνές σαφάρι και κάθε βράδυ κοιμούνται υπό το βρυχηθμό των λιονταριών. Οι σκηνές είναι επιπλωμένες με διπλά ή μονά κρεβάτια και η κάθε μία διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με ντους, σύμφωνα με τον ιστότοπο. Το βίντεο ξεσήκωσε τα social media, με ορισμένους χρήστες του διαδικτύου να επικρίνουν τον άντρα για την είσοδό του, στο κλουβί.

“Γιατί μπήκε μέσα στο κλουβί; Αυτό είναι τρελό!’ έγραψε η Claire Allen. Κάποιος άλλος σχολίασε πως το λιοντάρι απλώς ενήργησε, σύμφωνα με το ένστικτό του. Η Debbie Wagner είπε: “Είναι τόσο λυπηρό, που το λιοντάρι έκανε αυτό, που ορίζει η φύση του. Αφήστε το ελεύθερο, εκεί που πρέπει να είναι.”

Βίντεο:

Διαβάστε Επίσης

Ο Ερντογάν στο χλιδάτο Huber Mansion, με θέα τον Βόσπορο, σε καραντίνα…

Σε καραντίνα, μακριά από την πρωτεύουσα της Τουρκίας,