Ταϊβάν: Τραγωδία για βρέφος – Τό έφαγαν τα σκυλιά…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία μακάβρια ανακάλυψη έκαναν οι Αρχές της Ταϊβάν. Στην προσπάθειά τους, να εντοπίσουν ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος, βρήκαν ανθρώπινα οστά, τα οποία θεωρείται ότι ανήκουν στο μωρό. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το παιδί έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά, τα οποία τό έφαγαν. Η βρετανική Metro, σημειώνει πως η 19χρονη μητέρα, η οποία φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, γέννησε στις 8 Οκτωβρίου και, μαζί με τον 28χρονο πατέρα, εγκατέλειψαν το βρέφος στην περιοχή Καοσιούνγκ.

Η Αστυνομία εκλήθη από τις κοινωνικές υπηρεσίες, που κατήγγειλαν την εξαφάνιση της μητέρας, όταν εντοπίστηκε η 19χρονη, όμως, είχε ήδη γεννήσει. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για το παιδί, δήλωσε: «Πέταξα το μωρό την ίδια μέρα, που γεννήθηκε». Τότε, η Αστυνομία ξεκίνησε να ερευνά το σημείο, που υποδείχθηκε από τον 19χρονη, για να κάνει την τραγική ανακάλυψη.

Τα σενάρια σχετικά με τα αίτια θανάτου του παιδιού είναι αρκετά, σημείωσαν οι Αρχές, καθώς μπορεί να ήταν ήδη νεκρό, όταν τού επιτέθηκαν τα σκυλιά. Ενδέχεται, αν πάγωσε από το κρύο ή να πέθανε από την πείνα ή ακόμη και να σκοτώθηκε από την πτώση, όταν τό έριξαν οι γονείς του.

Διαβάστε Επίσης

Αναβολή στη σύνοδο κορυφής των G7, από τον Ντόναλντ Τραμπ

Την απόφασή του να αναβάλει τη σύνοδο κορυφής