Τούρκος Υπουργός Ενέργειας: Νέα γεώτρηση στην κατεχόμενη Κύπρο…

- in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τούρκος Υπουργός Ενέργειας: Νέα γεώτρηση στην κατεχόμενη Κύπρο…

Νέα γεώτρηση στην κατεχόμενη Κύπρο θα ξεκινήσει το Φατίχ σε μερικές βδομάδες, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή το Φατίχ βρίσκεται στη Μερσίνα, για ανεφοδιασμό. Για το Φατίχ, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι ξεκίνησε τη γεώτρηση Μόρφου, πριν μερικές βδομάδες.

Σε δηλώσεις του, στους Τούρκους δημοσιογράφους, ο Φατίχ Ντονμέζ είπε ότι «το γεωτρύπανο Γιαβούζ ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες τη γεώτρησή του, στο σημείο Μόρφου». Για το γεωτρύπανο Φατίχ, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι «ολοκλήρωσε τη γεώτρηση του Φενίκε και ήρθε στο λιμάνι Τασουτζού της Μερσίνας, για ανεφοδιασμό». «Εκεί, αφού σε λίγες βδομάδες κάνει εργασίες ανεφοδιασμού και συντήρησης, θα ξεκινήσει ξανά γεώτρηση στις περιοχές, που έχουμε αδειοδοτηθεί από την ‘ΤΔΒΚ’», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό, «το Ορούτς Ρέις και το Μπαρμπαρός συνεχίζουν τις δισδιάστατες και τρισδιάστατες έρευνές τους». «Όπως έχουμε πει, αν υπάρχει κάτι θα τό βρούμε, όταν τ΄ο βρούμε πρώτα ο Αλλάχ θα το ανακοινώσουμε στον λαό μας. Χρειάζεται λίγη υπομονή», είπε ο Φατίχ Ντονμέζ.

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Πατέρας έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο, για να κάψει το πτώμα της κόρης του…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από