Επιστροφή Του MEGA στις 20 Νοεμβρίου

- in MEDIA

Βίντεo για την επιστροφή του MEGA ανήρτησαν στο κανάλι τους στο Youtube οι πρώην εργαζόμενοι του σταθμού το μεσημέρι του Σαββάτου, το οποίο συνόδευσαν και με μία ανακοίνωσηΟι πρώην εργαζόμενοι του καναλιού αναφέρονται στο άνοιγμά του το 1989, δηλαδή 30 χρόνια πριν, καθώς και στο μαύρο του 2018, ενώ δηλώνουν πως πρόκειται να εκπέμψει ξανά. Όπως δηλώνουν, το MEGA θα επιστρέψει στις οθόνες μας, μέσω της εταιρείας ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο πωλήθηκε το όνομα και η ταινιοθήκη του καναλιού την Παρασκευή. Παράλληλα, αναφέρουν πως το ONE CHANNEL δεν θα εκπέμψει ως ONE, αλλά ως MEGA CHANNEL στις 20 Νοεμβρίου, αν και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του MEGA και του ONE.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή των εργαζομένων του MEGA:

«Ήταν 20 Νοέμβρη 1989, όταν βγήκε στον αέρα το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας. Το MEGA CHANNEL. Ακολούθησε η επιτυχία.

Η ποιότητα, η ψυχαγωγία, η πρωτοπορία στην ελληνική τηλεόραση.

Το 2012 άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα και από το 2016 οι εργαζόμενοι άρχισαν να μένουν απλήρωτοι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είχε ξεκάθαρη θέση. Ήθελε να χτυπήσει τη διαπλοκή, που επί χρόνια χρησιμοποιούσε ως «διαφημιστήριο» και εντέλει τά κατάφερε το 2018, που ουσιαστικά εξαφάνισε το τηλεοπτικό σήμα του MEGA από την DIGEA και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Το κανάλι ουσιαστικά, δεν έβαλε ποτέ λουκέτο, χάρη στους εργαζόμενους και στην πλούσια ταινιοθήκη του, που μέχρι και αυτή τη στιγμή κάνει live μετάδοση, μέσω ίντερνετ.

1η Νοέμβρη ήταν προγραμματισμένος ο διαγωνισμός για την πώληση του ονόματος του MEGA και της ταινιοθήκης του (Γενικό αρχείο, σειρές, τρέιλερ και άλλα) την οποία αγόρασε έναντι 33.999.999 ευρώ η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ALTER EGO με σκοπό να ενισχύσει το κανάλι του, ONE CHANNEL, το οποίο σύμφωνα με πηγές, δεν θα βγει στο εξής ως ONE, αλλά στις 20 Νοέμβρη θα εκπέμψει ως MEGA CHANNEL, όπου είναι και τα γενέθλια του».

ΒΙΝΤΕΟ:

dikaiologitika.gr

Διαβάστε Επίσης

Τουρκία – Μαρτυρίες πολιτών: «Πεθαίνουν 400-500 άτομα, κάθε μέρα…

Kρύβει το χάος ο Ερντογάν!…» – Συλλαμβάνεται όποιος