Πα-τέρας πούλησε την… τριών ημερών κόρη του

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς έπεσε στα χέρια των Αρχών;

Πατέρας πούλησε την τριών ημερών κόρη του - Πώς έπεσε στα χέρια των Αρχών

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε έναν άνδρα από την Κίνα που πούλησε μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο την τριών ημερών κόρη του, έναντι του ποσού των 6.357 ευρώ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας της επαρχίας Τσιανγκσού, ο άνδρας ονόματι Zhao, ανήρτησε την αγγελία πώλησης του παιδιού στο WeChat, με τη βοήθεια ενός φίλου του. Έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την ταυτότητα του ατόμου, που καταχώρησε την αγγελία και έτσι προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο Zhao ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, γιατί “τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, δεν είναι ικανοί να αναθρέψουν ένα παιδί”.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, παραδέχτηκε και εκείνη με τη σειρά της ότι πούλησαν το νεογέννητο μωρό τους εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Το ζευγάρι, που αγόρασε το τριών ημερών κοριτσάκι, συνελήφθη. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δυο τους κατέθεσαν ότι παρότι προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να αποκτήσουν το δικό τους παιδί, δεν τό κατάφεραν εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν και γιαυτό, μόλις είδαν την αγγελία, η λαχτάρα τους ήταν τόσο μεγάλη, που αποφάσισαν αμέσως να αγοράσουν το βρέφος.

Διαβάστε Επίσης

Άμεσος κίνδυνος γενικευμένης ανάφλεξης, στη Λιβύη…!

 Γαλλία, Αίγυπτος και ΗΑΕ φρενάρουν τον Ερντογάν !