Οκτώβριος 16, 2019
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Π.Γερουλάνος: «Μέ ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 «Βόμβα» Γερουλάνου: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην υπουργός απάντησε στην απογοητευτική όπως τή χαρακτήρισε, ομιλία της Φώφης Γεννηματά την 3η Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας ανοικτά ότι θα είναι ένας από τους διεκδικητές της ηγεσίας αν δεν υπάρξει αλλαγή στρατηγικής στο Κίνημα Αλλαγής.

Επίθεση στην Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1, λέγοντας πως το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καταφέρει αυτό που ξεκίνησε και δεν έκρυψε ότι τόν ενδιαφέρει η ηγεσία του κόμματος. Χαρακτήρισε δέ επιτακτική την επιστροφή στις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Η κα. Γεννηματά, τόνισε ο κ. Γερουλάνος, εφάρμοσε μία στρατηγική, που απέτυχε. «Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε», ανέφερε, επαναλαμβάνοντας ότι η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στις 3 Σεπτέμβρη «ήταν απογοητευτική, διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό». Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την αισιοδοξία του το κόμμα να προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής «στην οποία το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στις ρίζες του, βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά».


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν έκρυψε ότι τόν ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στο χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τά λύσει». Συμπλήρωσε επίσης ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία, την οποία, αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας». Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση, για το μέλλον του χώρου, που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.

Διαβάστε Επίσης

Συρία: 275.000 σύν… εκτοπισμένοι σε μια βδομάδα…

Περισσότεροι από 275.000 άνθρωποι έχουν εκτοπισθεί, εξαιτίας της