Μαχητικά της Συρίας βομβάρδισαν και την τουρκική βάση Νο 10

- in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέφτει περικυκλωμένη στα χέρια του συριακού Στρατού (βίντεο)

Μαχητικά της Συρίας βομβάρδισαν & την τουρκική βάση Νο 10 - Πέφτει περικυκλωμένη στα χέρια του συριακού Στρατού (βίντεο)

  |   

Γράφει: Βασίλης Καπούλας

Συριακά μαχητικά βομβάρδισαν πριν λίγο την τουρκική βάση/παρτηρητήριο Νο 10, στο Shir Maghar, δυτικά της Χάμα. Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως η βάση βρίσκεται στις φλόγες και πως η επίθεση έγινε από μαχητικά της Συρίας.

Πλέον είναι θέμα ίσως ωρών και η τουρκική βάση Νο 10, να περικυκλωθεί εντελώς από τις δυνάμεις του στρατού της Συρίας, που έχουν πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη του χιλιομέτρου και σφίγγουν την «τανάλια» γύρω από τους στρατιώτες του Ρ.Τ.Ερτνογάν.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη η τουρκική βάση Νο 9 βρίσκεται αποκλεισμένη, χωρίς γραμμές επικοινωνίας, ενώ η τουρκική βάση Νο 8 δέχτηκε επίθεση στις αρχές της εβδομάδας. Ρωσικά και συριακά μαχητικά πραγματοποίησαν πάνω από 15 αεροπορικές επιδρομές στις περιοχές της Χάμα και της Ιντλίμπ, κτυπώντας τρομοκρατικά δίκτυα που ανήκουν στους τζιχαντιστές της Hay’at Tahrir Al-Sham και του υποστηριζόμενου από την ΄Αγκυρα «Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού».

Στρατιωτική πηγή της Χάμα είπε πως ρωσικό ή συριακό μαχητικό έπληξε την τουρκική βάση, ενώ βομβαρδίστηκε και η περίμετρος της.

Μετά τη εξέλιξη αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται η φήμη πως ο Β.Πούτιν είπε στον Ρ.Τ.Ερντογάν  «μετά τις εξελίξεις στη ΒΑ Συρία, ο ΄Ασαντ κάτι πρέπει να κερδίσει στο θέμα της Ιντλίμπ»…


 

Saad@SaadAbedine
 

Regime forces targeted 🇹🇷 observation point # 10 in ‘s 🇸🇾 Sheer Maghar in northwest countryside

Syrian opposition claims it was a 🇷🇺/ regime airstrike

Still unconfirmed if it was airstrike or artillery shells https://www.youtube.com/watch?v=_rsC7NBoY-s 

 Air strikes by the Russian air force on the observation point in , west of

Προβολή εικόνας στο Twitter

Mohammed Ghorab@MGhorab3

Another pic>> air strikes by the Russian air force on the observation point in , west of

Προβολή εικόνας στο Twitter

Orient News English@OrientNewsEn
 
post targetted by warplane in province

Ενσωματωμένο βίντεο

Μαχητικά της Συρίας βομβάρδισαν & την τουρκική βάση Νο 10 - Πέφτει περικυκλωμένη στα χέρια του συριακού Στρατού (βίντεο)

Διαβάστε Επίσης

«Για να δεις πού θέλεις να φτάσεις, πρέπει πρώτα να δεις πού στέκεσαι»

Όλα στη ζωή είναι επιλογή. Μόνο δύο πράγματα