29χρονος προσπάθησε να δηλητηριάσει τους γονείς του, επειδή τού έκοψαν το… wi-fi

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απίστευτο: 29χρονος προσπάθησε να δηλητηριάσει τους γονείς του επειδή του έκοψαν το wi-fi
Ένας 29χρονος άνδρας που είναι εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια προσπάθησε να δηλητηριάσει την οικογένεια, γιατί τού αποσύνδεσαν το wi-fi. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 29χρονος Sak Duanjan από την Ταϊλάνδη επέστρεψε στο σπίτι του μεθυσμένος και άρχισε να παίζει παιχνίδια στο κινητό του τηλέφωνο, έχοντας τον ήχο πολύ δυνατά, ενώ σε διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι γονείς του.

γονείς

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο θετός του πατέρας ξύπνησε από τη φασαρία και αποσύνδεσε το wi-fi, προκειμένου να τόν κάνει να σταματήσει να παίζει. Την επόμενη μέρα, το πρωί, η μητέρα του 29χρονου διαπίστωσε ότι μέσα στο πηγάδι έπλεε φυτοφάρμακο, το οποίο είχε πετάξει εντός ο 29χρονος, με σκοπό να τούς δηλητηριάσει.

Η μητέρα του 29χρονου είναι συγκλονισμένη από την πράξη του γιου της.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο ίδιος μου ο γιος προσπάθησε να σκοτώσει εμένα και τον σύζυγό μου. Ξέρω ότι είναι ιδιαίτερα οξύθυμος και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα θυμού. Κάναμε ό τι καλύτερο μπορούσαμε, για να διαχειριστούμε την κατάσταση, αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια” είπε η μητέρα του 29χρονου και πρόσθεσε:

“Θα θέλαμε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και να τού παρασχεθεί βοήθεια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Δεν θέλουμε να ζούμε με τον φόβο ότι θα μάς επιτεθεί ξανά. Παίζει συνέχεια παιχνίδια στο κινητό του και θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι, που τού δημιουργεί περισσότερο στρες. Είναι πολύ δύσκολο από μόνοι μας να τόν κάνουμε να σταματήσει για αυτό και ζητήσαμε βοήθεια”.

Διαβάστε Επίσης

Συρία: 275.000 σύν… εκτοπισμένοι σε μια βδομάδα…

Περισσότεροι από 275.000 άνθρωποι έχουν εκτοπισθεί, εξαιτίας της