Κοτζιάς: «Φασίστες και ακροδεξιοί με απείλησαν με βία, στο Μόναχο…»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μόναχο, οι πολίτες που διαφωνούσαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών διέκοπταν τον Νίκο Κοτζιά, που δεν δίστασε να τούς χαρακτηρίσει «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς»

Στους χαρακτηρισμούς «φασίστες» και «ακροδεξιοί», επέμεινε ο Νίκος Κοτζιάς για τους Έλληνες της Γερμανίας, που τόν αποδοκίμασαν στο Μόναχο κατά τη διάρκεια ομιλίας του, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε ανάρτησή του στο Twitter την Τρίτη ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε και στη «διαπλοκή» ότι τους «πήρε υπό την προστασία της».

Η ανάρτηση Κοτζιά:

Nikos Kotzias@NikosKotzias
Μετά από 3 ώρες συζήτησης και αφού απαντήθηκαν ένα προς ένα επιχειρήματα φασιστών σε εκδήλωση Ελλήνων του Μονάχου, οι ακροδεξιοί άρχισαν να απειλούν, με βία. Ο κόσμος τούς γιουχάρησε και τούς ανάγκασε να εγκαταλείψουν την εκδήλωση. Η διαπλοκή στην Ελλάδα τούς πήρε υπό την προστασία της.

Στο Μόναχο, οι πολίτες που διαφωνούσαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών διέκοπταν τον Νίκο Κοτζιά, που δεν δίστασε να τούς χαρακτηρίσει «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς», χρησιμοποιώντας εκφράσεις «άκου χουντικέ» και «βούλωσέ το και άκου»!

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Πατέρας έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο, για να κάψει το πτώμα της κόρης του…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από