Η τσουλήθρα του τρόμου: Γιατί τήν έκλεισαν οι Ισπανοί;

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τσουλήθρα του τρόμου: Γιατί τήν έκλεισαν οι Ισπανοί; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τσουλήθρα του τρόμου: Δείτε γιατί την έκλεισαν σε μια μέρα οι Ισπανοί
Μια τεράστια τσουλήθρα στην πόλη Εστέπονα, στην ισπανική Κόστα ντελ Σολ, στήθηκε με σκοπό να ενώσει δύο δρόμους σε διαφορετικά υψομετρικά επίπεδα, αλλά έκλεισε μέσα σε μια μέρα, καθώς υπήρξαν καταγγελίες για τραυματισμούς. Σύμφωνα με τον Guardian, η τσουλήθρα δημιουργήθηκε, για να εξοικονομηθεί χρόνος στη μετακίνηση των πεζών – έχει μήκος 38 μέτρα και είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Η κλίση της είναι 32 έως 34 μοίρες και ενώ τα εγκαίνιά της έγιναν την Πέμπτη, αυτό που ακολούθησε και κατεγράφη σε βίντεο, οδήγησε τις αρχές να τήν κρίνουν ακατάλληλη. 
ΒΙΝΤΕΟ:

Την Παρασκευή, το συμβούλιο δήλωσε ότι είχε παραγγείλει στην εταιρεία, που δημιούργησε την τσουλήθρα να πραγματοποιήσει λεπτομερή έλεγχο, για την ασφάλειά της. Αλλά είπε επίσης ότι οι άνθρωποι έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες, που μεταξύ άλλων αναφέρουν πως πρέπει να κάθονται και όχι να ξαπλώνουν στην τσουλήθρα.  

Σε βίντεο που έγιναν viral και προκάλεσαν αντιδράσεις, έχουν καταγραφεί άνθρωποι να εκτοξεύονται καθώς την δοκιμάζουν και φτάνουν στην άκρη της τσουλήθρας. «Η τσουλήθρα της Εστέπονα είναι τελείως σκ@@α. Τή χρησιμοποίησα και χτύπησα άσχημα. Πετάχτηκα δύο μέτρα μακριά και η αστυνομία απλά γέλαγε. Δεν σας δείχνω τα οπίσθιά μου που είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση», έγραψε μία γυναίκα στο Twitter. 

Διαβάστε Επίσης

K. Mitsotakis: «We want our actions to talk not our words»

Prime Minister Kyriakos Mitsotakis: We want our actions