Τραγωδία: Σκυλιά σκότωσαν 14χρονο, που πήγε να τά ταΐσει…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο αγόρι, όταν τού επιτέθηκαν τα σκυλιά ενός εκπαιδευτή, που πήγε να ταΐσει…

Ο έφηβος από το Ντέιτον των ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης από έναν γείτονα, που ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Ο ιδιοκτήτης και εκπαιδευτής σκύλων δεν βρισκόταν στο χώρο, όταν συνέβη η επίθεση και εμφανίστηκε αργότερα συντετριμμένος, στα τοπικά ΜΜΕ. Ο ίδιος απέφυγε να κάνει άλλες δηλώσεις καθώς, όπως είπε, η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία. «Το μόνο που σκέφτομαι είναι η οικογένεια του παιδιού», είπε ο Σκοτ Ντάνμορ.

Nicole Oliverio

@NicoleOliverio

 
I just spoke with the owner of the property where the teen was killed by a group of dogs. He was very emotional and called this «an absolutely heart breaking situation.» He tells me he wasn’t home when this happened, and right now «his only concern is for the teen’s family.”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 14χρονος Ράιαν Χάιζελ είχε μπει στο οικόπεδο του Ντάνμορ, κατόπιν συνεννόησης μαζί του για να φροντίσει τα σκυλιά, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν. Η γιαγιά του τόν είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητό της μέχρι το σημείο και τόν περίμενε να επιστρέψει. Καθώς όμως περνούσαν τα λεπτά, η ηλικιωμένη ανησύχησε και ειδοποίησε τους γονείς του παιδιού, που με τη σειρά τους ζήτησαν από έναν γείτονα να ελέγξει το χώρο. Ο άνδρας βρήκε το παιδί μέσα σε μία λίμνη αίματος, θανάσιμα τραυματισμένο. 

Στο οικόπεδο, βρίσκονταν συνολικά 11 σκυλιά αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν πως δεν επιτέθηκαν όλα στον άτυχο 14χρονο. Για την ώρα, έχουν θέσει σε απομόνωση τέσσερα σκυλιά, που πιστεύεται ότι συμμετείχαν στην επίθεση – πρόκειται για γερμανικούς ποιμενικούς και βελγικά μαλινουά, δυνατά, μεγαλόσωμα και έξυπνα σκυλιά, που προτιμώνται και από την Αστυνομία.  

www.lifo.gr

Διαβάστε Επίσης

Μ.Πομπέο: Η Τουρκία υπονομεύει τη συνοχή της συμμαχίας του ΝΑΤΟ

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, παρεμβαίνοντας στα ΝΑΤΟϊκά