Σαρωτικό προβάδισμα Κώστα Μπακογιάννη για το Δ. Αθηναίων – Τρεις «μάχονται» για τη 2η θέση (Βίντεο)

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαρκή άνοδο καταγράφει στις δημοσκοπήσεις για το Δήμο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης , τρεις μήνες πριν τις εκλογές, με τη διαφορά από τον δεύτερο, Παύλο Γερουλάνο, σε έρευνα της Alco, να μεγαλώνει στις 26,5 μονάδες.

Στη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Open, ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει 38,3%, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος ακολουθεί με 11,8%.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10,6%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 8,6% στην τέταρτη, ο Νίκος Σοφιανός με 5,7% και ο Γιώργος Βουλγαράκης με 2% στην τελευταία θέση. Ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει αθροιστικά τα ποσοστά των τεσσάρων συνυποψηφίων του, ενώ η συνεχής άνοδο στην προτίμηση των Αθηναίων στο πρόσωπό του, που καταγράφεται το τελευταίο τρίμηνο σε όλες τις δημοσκοπήσεις, επιβεβαιώνεται και στην εν λόγω δημοσκόπηση της Alco.

Στην αμέσως προηγούμενη δημοσκόπηση της Metron Analysis, που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου, βρισκόταν στο 37% με τη διαφορά από τον δεύτερο στις 24 μονάδες. Η συνεχής ανοδική πορεία του Κώστα Μπακογιάννη γίνεται ακόμα πιο σαφής, αν συγκριθούν οι αριθμοί με την πρώτη δημοσκόπησης (Opinion Poll) της προεκλογικής περιόδου, που δημοσιοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου. Τότε συγκέντρωνε ποσοστό 33,8% και η διαφορά από τον δεύτερο ήταν περίπου 25 μονάδες.

ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε Επίσης

Περίπου σχέσεις, περίπου άνθρωποι, περίπου αισθήματα και πουθενά αλήθεια…

Κουράστηκα, σάς λέω! Φτάνει! Βαρέθηκα! Κουράστηκα να έχω