Αναλυτικά το πρόγραμμα του One TV

- in MEDIA

Πρεμιέρα για το κανάλι του Μαρινάκη: Στον «αέρα» για πρώτη φορά  (Βιντεο)

Στον αέρα βγήκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/5), το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, One TV.

O τηλεοπτικός σταθμός του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θα εκπέμπει διαδικτυακά μέχρι και την έκδοση της άδειας γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ.

Παράλληλα με το διαδικτυακό project, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ, για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας. Αυτό σημαίνει πως διεκδικεί την έκτη άδεια, ενώ οι άλλες πέντε έχουν ήδη δοθεί για τα κανάλια Alpha TV, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ΑΝΤ1. Αυτό το διάστημα, το Συμβούλιο εξετάζει τον φάκελο της Alter Ego, ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

΄Οσον αφορά το πρόγραμμα του καναλιού, έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί. Συγκεκριμένα, σε καθημερινή βάση θα αναλύουν (και όχι μόνο) την επικαιρότητα από τις 16:00 έως τις 18:30 οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης. Ακολούθως, και συγκεκριμένα από τις 18:30 μέχρι τις 20:00, τη σκυτάλη θα παίρνουν οι συνάδελφοι Γιώργος Παπαχρήστος και Τζίνα Μοσχολιού.

Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις του ONE, έχοντας δίπλα του όλο σχεδόν το δημοσιογραφικό δυναμικό της Alter Ego. Καθημερινή παρουσία τόσο στις εκπομπές – όσο και στα δελτία ειδήσεων θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης, ενώ θα συμμετέχουν και όλα τα επιτελικά στελέχη του Ομίλου.

Από τις 22:00 μέχρι τις 24:00 οι κάμερες του ONE TV θα «ανοίγουν» για τους Δημήτρη Μανιάτη και Αθηναΐδα Νέγκα, με μια εκπομπή που θα κάνει απολογισμό της επικαιρότητας. Στο πρόγραμμα, θα υπάρχουν ημίωρα ένθετα, με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία. Τη συνολική ευθύνη του project έχει ο πολύπειρος Σταμάτης Μαλέλης, ενώ τη διεύθυνση ειδήσεων έχει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος. Σε πρώτη φάση, το ONE TV θα εκπέμψει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, μέσω Διαδικτύου.

crash.gr

Διαβάστε Επίσης

Περίπου σχέσεις, περίπου άνθρωποι, περίπου αισθήματα και πουθενά αλήθεια…

Κουράστηκα, σάς λέω! Φτάνει! Βαρέθηκα! Κουράστηκα να έχω