Γυναίκα ξύπνησε από ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ, έπειτα από… 27 έτη !

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα ξύπνησε από κώμα ύστερα από 27 χρόνια ! Η γυναίκα σήμερα είναι 59 χρονών και είχε πέσει θύμα τροχαίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 1991… Όταν έγινε το ατύχημα, ο γιος της Ομάρ ήταν μόλις 4 ετών. Η μητέρα του μαζί με τον γαμπρό της πήγαν να τόν πάρουν με το αυτοκίνητο από το νηπιαγωγείο. Όμως ενώ επέστρεφαν τούς χτύπησε ένα λεωφορείο… Η μητέρα έπεσε πάνω στο παιδί της, για να τό προστατεύσει κι εκείνη τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι. Ο μικρός δεν έπαθε τίποτα. Σήμερα, ο ίδιος περιγράφει συγκινημένος το θαύμα και πόσο ευτυχισμένος έγινε με την ανάρρωση της μητέρας του.

Η Munira Abdulla, είχε μεταφερθεί από την οικογένειά της, σε κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία το 2018. Ξαφνικά, άρχισε να βγάζει άναρθρες κραυγές στην προσπάθειά της να μιλήσει στον γιο της Omar, όταν τον άκουσε να μαλώνει στο νοσοκομείο πάνω από το κραβάτι της με κάποιον. Λίγες ημέρες αργότερα, κατάφερε να πει το όνομά του για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες. Σήμερα, μπορεί να κάνει απλές συζητήσεις με την οικογένειά της και να προσεύχεται.

Στις 27 Απριλίου 2017, ο Σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ πρίγκιπας διάδοχος του Αμπου Νταμπι έμαθε για την περιπέτεια της συγκεκριμένης οικογένειας και αποφάσισε να βοηθήσει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Γερμανία, όπου υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων αποκατάστασης κυρίως στην κίνηση, ενώ της χορηγήθηκε ειδική θεραπεία. Ένα χρόνο αργότερα όλα αυτά έπιασαν τόπο. Η γυναίκα άρχισε να μιλάει και να φωνάζει το όνομα του γιου της.

ΒΙΝΤΕΟ:

Η οικογένεια πέρασε από 40 κύματα. Ο Ομάρ γυρνώντας πίσω το χρόνο θυμήθηκε ότι μετά το ατύχημα η μητέρα του έμεινε για ώρες χωρίς ιατρική περίθαλψη και τελικά μεταφέρθηκε σε κλινική, στο Λονδίνο. Από τότε και για 27 χρόνια ήταν μονίμως με μηχανική υποστήριξη.Διαβάστε Επίσης

Μ.Πομπέο: Η Τουρκία υπονομεύει τη συνοχή της συμμαχίας του ΝΑΤΟ

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, παρεμβαίνοντας στα ΝΑΤΟϊκά