Π.Καμμένος: Ο Τσίπρας θέλει να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Π. Καμμένος  μιλώντας στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ν. Κοτζιά, κατηγορώντας τον ότι έδωσε εντολή να καταστραφούν έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών. Τις επιθέσεις στον Ν. Κοτζιά συνέχισε ο Πάνος Καμμένος αλλά έκανε και άλλες αποκαλύψεις σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μανώλη Πετσίτη αλλά και τις ερχόμενες εκλογές.

«Ο Κοτζιάς συντόνιζε τους παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών, για το διαγωνισμό, για τις θεωρήσεις» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «ο κ. Κοτζιάς γι’ αυτό ξηλώθηκε… Εγώ αυτή την υπόθεση ανέφερα στο υπουργικό συμβούλιο».

Για τον Μ.Πετσίτη τόνισε: «Ξέρετε πόσους Πετσίτηδες έχω δει στη ζωή μου; […] Τα μοναστήρια και τα κόμματα έχουν ανοικτές πόρτες. Δεν πιστεύω ότι ο κ. Παππάς από το 15 και μετά συνέχισε να δίνει το δικαίωμα στον Πετσίτη να λειτουργεί εκ μέρους του», είπε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ακόμα ότι «δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε εμείς με τον Κόκκαλη, είναι ασυμβίβαστο η παρουσία Κόκκαλη στα ψηφοδέλτια. Κανείς δεν έχει οικογενειακή ευθύνη, αλλά ο Πέτρος Κόκκαλης δεν είναι απλώς ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, είναι ένας άνθρωπος που η οικογένειά του έχει μετοχές σε εταιρεία, που έχει δημόσια έργα την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, και μετοχές στην Intracom Defence Systems, που κάνει δουλειές με το υπουργείο Άμυνας».

Όσον αφορά το «κανίς Thanassis» του προεκλογικού διαφημιστικού σποτ των ΑΝΕΛ, που υπακούει στα κελεύσματα της καγκελαρίου Μέρκελ σχολίασε: «μπορεί να τόν αναγνωρίσει κανείς σε πολλούς, σε αυτούς που υπακούν στο χέρι της Μερκελ. Ο Τσίπρας έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στην κ. Μέρκελ και τη γερμανική πλευρά, ο δε Μητσοτάκης μάς έχει φέρει εδώ τον (υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της ΕΕ) Βέμπερ. Οι ΑΝΕΛ πάντα διαχωρίζαμε τη θέση μας, όταν πήγαινε προς τη γερμανική πλευρά η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας δεν είναι της Αριστεράς, διεκδικεί το χρίσμα των ευρωσοσιαλιστικών και διεκδικεί την πράσινη Αριστερά, δηλαδή να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ».

Για τον Β. Μαρινάκη ο κ. Καμμένος απεκάλυψε κάτι, που τού μετεφέρθη, όπως είπε, από υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης: «Ο κ. Μαρινάκης είπε προς την κυβέρνηση: «Διώξτε τον Καμμένο κι εγώ θα σάς δώσω τον ΔΟΛ. Μο΄ είχε μεταφερθεί από την κυβέρνηση ότι τό ζητούσε αυτό και προς τιμήν του ο Αλέξης Τσίπρας τού είπε: «εγώ δεν διαπραγματεύομαι κανέναν ΔΟΛ, για να σπάσω τη συνεργασία μου με τον Πάνο Καμμένο. Ας απαντήσουν εκείνοι, αν θέλουν να τό παραδεχθούν ή όχι».

Διαβάστε Επίσης

To Eυρωπαϊκό Συμβούλιο καταδίκασε την επίθεση του Ιράν

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταδικάζει την επίθεση του Ιράν