ΕΛ.ΑΣ: «Καλό Πάσχα» με μοναδικό τρόπο !

- in ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημιούργησαν ένα βιντεάκι 1:45 λεπτά, ένα σκετς που πρωταγωνιστούν χωρικοί, ο ηθοποιός Νίκος Ζωγράφος και ένας αστυνομικός από τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. Με το δικό της τρόπο η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται «Καλό Πάσχα» στους πολίτες, θέλοντας να περάσει και το μήνυμά της, για την οδική ασφάλεια. Δημιούργησαν ένα βιντεάκι 1:45 λεπτά, ένα σκετς που πρωταγωνιστούν χωρικοί, ο ηθοποιός Νίκος Ζωγράφος και ένας αστυνομικός από τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. Το βίντεο είναι εξ ολοκλήρου παραγωγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, γυρίστηκε στην Καρυά Αργολίδας, το γνωστό «Κολοκοτρωνίτσι» της τηλεοπτικής σειράς «Το Καφέ της Χαράς».

«Κολοκοτρωνίτσι»: Χιονισμένο το γραφικό χωριουδάκι του… Πώποτα και της Χαράς [εικόνες & βίντεο]

Μόλις μία ώρα και ένα τέταρτο μακριά από την Αθήνα βρίσκεται το χωριό Καρυά ή αλλιώς Κολοκοτρωνίτσι, όπου γυρίστηκε η επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς».

Το χωριό στέκει στους πρόποδες του Αρτεμισίου, σε υψόμετρο 700 μέτρων, με το χιόνι να έχει σκεπάσει στέγες, δρόμους και αυλές, κάνοντας 5την εικόνα μαγευτική.

Στο χωριό κατοικούν περίπου 200 κάτοικοι που ασχολούνται με την κτηνοτροφία και την παραγωγή ελαιολάδου, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr. 

«Κολοκοτρωνίτσι»: Χιονισμένο το γραφικό χωριουδάκι του... Πώποτα και της Χαράς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο κέντρο του χωριού, βρίσκεται η πλατεία, που διαμορφώθηκε πρόσφατα με πελεκητές πέτρες, με πολλά καταστήματα, ενώ πολύ κοντά είναι η μητρόπολη, ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, όπου προσελκύει πλήθος πιστών, στις 29 Αυγούστου. Απέχει 20 χιλιόμετρα από το Άργος. Το χωριό Καρυά απέχει 20 χιλιόμετρα από το ΄Αργος και βρίσκεται κοντά στην περιοχή Μπρακατσάκι και την πηγή με το δροσερό κρυστάλλινο νερό. Τα τελευταία χρόνια, τα παλαιά σπίτια  ανακαινίζονται από ντόπιους, που επιστρέφουν στα πάτρια, και από ξένους που τ’ αγοράζουν, το χωριό αποκτάει όψη σύγχρονου θέρετρου, χειμώνα – καλοκαίρι.

«Κολοκοτρωνίτσι»: Χιονισμένο το γραφικό χωριουδάκι του... Πώποτα και της Χαράς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Κολοκοτρωνίτσι»: Χιονισμένο το γραφικό χωριουδάκι του... Πώποτα και της Χαράς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Studio Β&G

Πηγή βίντεο: argolikeseidhseis.gr

Διαβάστε Επίσης

«Το να μειώνεις τον άλλον, δεν σέ κάνει ανώτερο»

Το να κρίνεις κάποιον αρνητικά με βάση αποκλειστικά