Καταγγελίες από την Ζ.Κωνσταντοπούλου για τον… «Μανόλο»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εγώ τόν ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του»

«Δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν και του Παππά και του Τσίπρα» (Βίντεο)

«Όταν ένα πρόσωπο, όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με εκτιναγμένα τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, βρίσκεται να συνδιαλέγεται με οικονομικούς παράγοντες και βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις επιρροής, αυτό γίνεται λόγω της σχέσης του με τον Παππά και με τον Τσίπρα. Ο Πετσίτης αποδείχθηκε ότι ήταν πρόσωπο του στενού, στενότατου περιβάλλοντος του Τσίπρα και του Παππά», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Εγώ τόν ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τόν είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ο σημερινός υπουργός ήταν διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση», συνέχισε η πρώην πρόεδρος της Βουλήςκαι συνοδοιπόρος του σημερινού πρωθυπουργού, μέχρι το δημοψήφισμα του 2015.

«Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είαι πλουτισμός σχετιζόμενος με του Παππά και του Τσίπρα», επεσήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της, στην τηλεόραση του Σκάι και στον Γ. Αυτιά.

«Δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους», υπογράμμισε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

«Πρέπει να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες», συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια «μόνο τα πόθεν έσχες του 2015 δημοσιεύθηκαν και αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Φλαμπουράρη, που προχρονολόγησε ξεκάθαρα ιδιωτικό συμφωνητικό, για να αποφύγει τις συνέπειες».

Μετά τους βαρείς υπαινιγμούς για την υπόθεση Πετσίτη και τις σχέσεις του «Μανόλο» με τους κυρίους Νίκο Παππά και Αλέξη Τσίπρα, η κ Κω.νσταντοπούλου τόνισε: «Δεν μπορεί κάποιοι να πλουτίζουν, να επιδεικνύουν τη χλιδή, να παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς και να μην ελέγχονται…».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης που έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Σκάι (οι δηλώσεις της για τον Μανώλη Πετσίτη από το 06:12):

Ζωή για Τσίπρα: Να πάει στα Σκόπια και να μείνει εκεί, είναι ανεπιθύμητος εδώ…

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκλήθη να απαντήσει τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή του στα Σκόπια, που προγραμματίζεται για την Τρίτη 2 Απριλίου. «Να πας στα Σκόπια και να παραμείνεις εκεί, είσαι ανεπιθύμητος εδώ…», απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου ότι θα έλεγε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Πιο καλά θα περάσει» στα Σκόπια, υποστήριξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και συμπήρωσε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί, παράγει ελεεινά αποτελέσματα».

Απευθυνόμενη στους ψηφοφόρους, τούς κάλεσε «να μην ξεγελαστούν οι πολίτες, να μην δώσουν εμπιστοσύνη ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών, ζημιώνοντάς μας, ούτε και στη ΝΔ που δεν έφερε πρόταση μομφής, για να τήν αμφισβητήσει».

Διαβάστε Επίσης

Ακάρ: Θα προστατέψουμε τα νόμιμα ενεργειακά δικαιώματα μας, στην Ανατολική Μεσόγειο

«Η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικά της νόμιμα