Γ.Κατατζαφέρης: «Θα αλλάξουμε την Ευρώπη, σαφώς»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Στις εκλογές θα συγκροτήσουμε ένα ισχυρό πατριωτικό μέτωπο με ανθρώπους στους οποίους η Ελλάδα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη», αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφέροντας ενδεικτικά τον «στρατηγό Συναδινό, ο οποίος ηγείται μίας μεγάλης πατριωτικής ομάδας, αποτέλεσμα της συμπτύξεως διαφόρων μικρών σχηματισμών».

«Ένας άνθρωπος σοβαρός, με τον οποίο μπορείς να συζητήσεις και να ακουμπήσει κανείς επάνω του», όπως επεσήμανε. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συνέχισε: «Ναι (ήταν στη Χρυσή Αυγή) και έφυγε, γιατί διαφώνησε με την πολιτική της. Ένας άνθρωπος, που έχει περισσότερες από 100.000 ψήφους».

«Ο πρώτος στόχος είναι οι Ευρωεκλογές και ό τι άλλο ήθελε προκύψει. Σαφώς, θα είμαι υποψήφιος στο Ευρωψηφοδέλτιο. Θα αλλάξουμε την Ευρώπη σαφώς. Δεν είναι το μέλλον της Ευρώπης ο Γιούνκερ, η Μέρκελ και ο Μακρόν. Το αύριο είναι ο Σαλβίνι, ο Όρμπαν και όλοι αυτοί», είπε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε: «Έγιναν λάθη και αυτά τα λάθη έφεραν μια λάθος συμφωνία. Εμείς κρίνουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι λεόντειος, δεν είναι προϊόν της ελεύθερης βούλησης του λαού, ούτε καν των αντιπροσώπων. Είναι προϊόν πιέσεως και κάθε λεόντειος σύμβαση εκπίπτει». Υποστήριξε μάλιστα πως ο κ. Τσίπρας έδωσε και το Μακεδονικό και το ελληνοτουρκικό.

Διαβάστε Επίσης

Άντρας άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην Ολλανδία… Νεκρός – Τραυματίες…

Τουλάχιστον ένας νεκρός από την επίθεση στην Ουτρέχτη