Π.Λαφαζάνης: «Μόνο διεστραμμένοι εγκέφαλοι θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι…»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μόνο διεστραμμένοι εγκέφαλοι θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι το μοντέλο της Συμφωνίας των Πρεσπών θα μπορούσε να εφαρμοστεί, για την αντιμετώπιση των απαράδεκτων τούρκικων βλέψεων και διεκδικήσεων στο Αιγαίο και τη Θράκη», τόνισε από τη Ρόδο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Μία εγκληματική λογική ανάλογη με αυτή της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν εφαρμοζόταν στο Αιγαίο, θα σήμαινε μια ολοκληρωτική παράδοση και καταστροφή για τη χώρα μας», πρόσθεσε. Ο γραμματέας της ΛΑΕ παρευρέθη στις εκδηλώσεις για την 71η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, και μετά το τέλος της παρέλασης προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

«Οι εορτασμοί στη Ρόδο για την 71η επέτειο της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα ήταν για μένα ένα μεγάλο και ιδιαίτερα συγκινητικό γεγονός. Η 71η επέτειος της ενσωμάτωσης τιμήθηκε με μια πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών και νεολαίας, συμμετοχή η οποία μετέτρεψε την επέτειο σε ένα μεγάλο μήνυμα ελευθερίας και ένα μήνυμα για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της χώρας μας», δήλωσε.

Επίσης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον «πανύψηλο ΦΠΑ 24%» στα Δωδεκάνησα, σημειώνοντας πως «αποτελεί καταστροφή για την τοπική οικονομία και την κοινωνία» και πρότεινε «την άμεση εφαρμογή μονοψήφιου συντελεστή ΦΠΑ για όλα τα νησιά του Αιγαίου, με ταυτόχρονη αυστηροποίηση των ελέγχων και ποινών για την απόδοσή του». «Αν εφαρμοζόταν αυτή η πρότασή μας, με την απαραίτητη συνέπεια, τότε τα έσοδα του Δημοσίου από το ΦΠΑ δεν θα μειώνονταν, αλλά μάλλον θα αυξάνονταν. Ενώ, θα τονώνονταν η ανάπτυξη όχι μόνο στα νησιά μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα», τόνισε.

Ο Π.Λαφαζάνης βρίσκεται στη Ρόδο από χθες Τετάρτη 6/3 και το βράδυ είχε συνάντηση σε ταβέρνα στο νησί με μέλη και φίλους της Λαϊκής Ενότητας.

Διαβάστε Επίσης

Άντρας άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην Ολλανδία… Νεκρός – Τραυματίες…

Τουλάχιστον ένας νεκρός από την επίθεση στην Ουτρέχτη