Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ ο Τάκης Μπαλτάκος

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oσονούπω, να ανακοινώσει και επισήμως τη συνεργασία του με το κόμμα των Ανεξάτητων Ελλήνων ο Τάκης Μπαλτάκος, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής. Η είδηση αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, στα γραφεία του κόμματος, στη Βουλή. 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι μέλει γενέσθαι με το κόμμα, που έχει ιδρύσει ο κ. Μπαλτάκος με τον Δημήτρη Καμμένο και μέχρι σήμερα είναι επικεφαλής του, τη «Δύναμη Ελληνισμού». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπαλτάκος αναμένεται να καλέσει και τον Δημήτρη Καμμένο να συνεργαστεί με το πρώην κόμμα του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πιθανό, καθώς ο Δ. Καμμένος είχε προσφάτως αποχωρήσει με αφορμή, τη Συμφωνία των Πρεσπών. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαλτάκος είναι σε συνεργασία με αρκετές δυνάμεις, που ανήκουν στο δεξί κέρας του πολιτικού συστήματος, μεταξύ των οποίων και με τον κ. Καρατζαφέρη – ώστε να επιτευχθεί ευρεία συνεργασία, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί εφικτό. Εξ ου και η απόφασή του να κινηθεί αυτόνομα προς τους ΑΝΕΛ. 

Διαβάστε Επίσης

Άντρας άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην Ολλανδία… Νεκρός – Τραυματίες…

Τουλάχιστον ένας νεκρός από την επίθεση στην Ουτρέχτη