Το mega επιστρέφει στις οθόνες μας

- in MEDIA

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου το Mega πέρασε στην ιστορία…
Είναι γεγονός: Το mega επιστρέφει στις οθόνες μας!

Το κανάλι του Mega σταμάτησε να εκπέμπει μέσω Digea, ενώ λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα, στις 20 Νοέμβριου το κανάλι έπαψε να εκπέμπει και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Αναμφίβολα το γεγονός που περιμένουν όλοι οι πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού παιχνιδιού είναι ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού. Πριν από λίγο καιρό, το δικαστήριο έθεσε το Mega σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και ως εκ τούτου έχει ξεκινήσει η διαδικασία εκποίησης. Ασφαλώς, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει η διαδικασία για την ταινιοθήκη του καναλιού.

Όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες» όταν μια εταιρεία που είναι υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης δεν είναι σε λειτουργία, τότε υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο ειδικός εκκαθαριστής σκοπεύει να λειτουργήσει και πάλι το Mega, μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Έτσι, θα προχωρήσει νομότυπα η ειδική διαχείριση, που θα οδηγήσει σε εκκαθάριση. Όπως έχει γίνει γνωστό, το Mega θα επιστρέψει στις οθόνες μας, με τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων που απαιτείται, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού. Σημειώνεται ότι ο πλειστηριασμός τοποθετείται χρονικά στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένο.

Διαβάστε Επίσης

Άντρας άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην Ολλανδία… Νεκρός – Τραυματίες…

Τουλάχιστον ένας νεκρός από την επίθεση στην Ουτρέχτη