Γ.Τράγκας: Ο Τσίπρας έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον των χριστιανών και της Ορθόδοξης Θρησκείας

- in ΓΝΩΜΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ

Όλο το χριστεπώνυμο πλήθος παρακολουθεί άναυδο τις ενέργειες του κου Τσίπρα και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερωνύμου. Eνώ η Ιταλία του Σαλβίνι και του Ντι Μάιο στηλώνει τα πόδια στην Ε.Ε. και δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στο θέμα του προϋπολογισμού, εδώ στην κατεχόμενη περιοχή, ένας μέρος του πολιτικού κόσμου σύρει τον ελληνισμό σε πλήρη φτωχοποίηση και εδαφική διάλυση… Ο Τσίπρας επιτίθεται βάναυσα εναντίον του Ιερού Κλήρου και έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον των χριστιανών και της Ορθόδοξης Θρησκείας. Είναι τραγικό αλλά απολύτως αληθινό ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε κατάσταση πανικού, εκβιάζει τον Ιερό Κλήρο να δεχθεί το σχέδιό του και τη συμφωνία του με τον Τσίπρα. Απειλεί τους Ιερείς με 2.784 απολύσεις και αναφέρει ότι η μονιμότητα των ιερέων είναι νομικώς στον αέρα. Προσπαθεί να προσελκύσει τους Μητροπολίτες, αλλά απειλεί τους Ιερείς, λέγοντας ότι νόμιμες θέσεις είναι μόνο 6.000 και ότι, εάν απορριφθεί η συμφωνία, 2.784 θα απολυθούν…

Πρόκειται βέβαια για ένα έωλο επιχείρημα, καθώς εάν ισχύει αυτό οι Μητροπολίτες οφείλουν να επιστρέψουν από την τσέπη τους στο Δημόσιο, μισθούς για τους πλεονάζοντες ιερείς ως αχρεωστήτως καταβληθέντες.

Ο Ιερώνυμος θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον Τσίπρα, τον μεγαλύτερο εχθρό της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ως τον Σωτήρα της Εκκλησίας. Ο κος Ιερώνυμος δυστυχώς ως κοινός ψεύτης και συνεργάτης του πρωθυπουργού, παραλείπει να εξηγήσει στην εισήγησή του πώς, εάν σήμερα η μισθοδοσία των ιερέων είναι 200 εκ. ευρώ και αυτό στο μέλλον θα εξασφαλίζεται από την κοινή δραστηριότητα πολιτείας – εκκλησίας, 50-50 η συμμετοχή, η εταιρεία αυτή θα πρέπει να έχει 400 εκ. κέρδη, σταθερά, για να εξασφαλίζεται η μισθοδοσία. Δηλαδή ο Ιερώνυμος προβαίνει, όχι μόνο σε πραξικόπημα, προκαλώντας τις αντιδράσεις του Φαναρίου, της Εκκλησίας της Κρήτης και των Νέων Χωρών, όχι μόνο διχάζει την Εκκλησία, αλλά εμπαίζει, εξαπατά στα ίσια τους ιερείς και τους Χριστιανούς.

Έτσι προδίδει τον αρχιεπισκοπικό θρόνο και το χριστεπώνυμο πλήθος.

Προδίδει την Εκκλησία και δημιουργεί διάσπαση, δηλαδή αυτό που επιθυμούν οι εχθροί της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

Θα επανέλθω στο θέμα. Θα πω μια καλημέρα στη Νέα Δημοκρατία, που είτε έρθει πρώτο κόμμα – είτε αποκτήσει αυτοδυναμία – είτε όχι, φαίνεται ότι θα πορευτεί στον ίδιο δρόμο με τον κο Τσίπρα.

Αυτό λυπάμαι που τό λέω, οφείλεται στις επιλογές του αρχηγού της και στην πλήρη αδυναμία του να καταλάβει τι θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και ο ελληνικός λαός.

Δυστυχώς, με όσα κάνει, δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι πλήρως καθοδηγούμενος από τα ίδια κέντρα, που καθοδηγείται και ελέγχεται ο κος Τσίπρας.

Χθες, μάθαμε ότι πρόκειται να κατεβάσει με τις λίστες της Ν.Δ. τον κο Πέτρο Τατσόπουλο, που στήριξε και υπηρέτησε για μεγάλα διαστήματα τον κο Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία και φωνάζοντας, όταν έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν πρόκειται ποτέ να μεταβεί στις τάξεις της.

Επέλεξε έναν συγγραφέα, που δέχθηκε να είναι εκφωνητής σε ένα ντοκιμαντέρ, το σενάριο του οποίου δεν θα έγραφε ούτε η Ρεπούση, ούτε ο Γαβρόγλου.

Πήρε αμοιβή για ένα ντοκιμαντέρ, που έλεγε ότι οι Έλληνες περνούσαν θαυμάσια επί τουρκοκρατίας και ότι οι Τούρκοι ήταν φίλοι μας και φρόντιζαν για την ανάπτυξή μας.

Ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο κος Τατσόπουλος και η περίφημοι επιστήμονες, μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ, μάς είπαν ότι είναι αστείο ότι περιμέναμε για 400 χρόνια να απελευθερωθούμε. Και ότι η άφιξη των Οθωμανών εδώ στην Ελλάδα, ωφέλησε τους αγρότες…

Από τον κο Τατσόπουλο μάθαμε ότι ο Μωάμεθ ο Β΄ εκτιμούσε τους Έλληνες και ότι οι Οθωμανοί έκαναν μεγάλα έργα, ενώ οι Έλληνες ακολουθούσαν μόνοι τους τα έθιμά τους.

Ο κος Τατσόπουλος μάς είπε σε αυτό το περίφημο ντοκιμαντέρ που προετοίμαζε το έδαφος, για να ακολουθήσουν όλες οι αλλαγές στα βιβλία της ιστορίας μας και για να υπάρξει σήμερα αυτή η επίθεση τόσο για την Μακεδονία – όσο και για την Ορθόδοξη Εκκλησία, μάς είπε ότι ζούσαμε αρμονικά με τους Τούρκους και ότι υπήρχε μεγάλη ευημερία.

Επίσης, ο κος Τατσόπουλος, που σύμφωνα με συνέντευξή του στο CRASH έχει πη@ή@ει τη μισή Αθήνα, μάς είπε ότι οι Έλληνες επαναστάτησαν, για να αρπάξουν τη γη.

Το πουλέν του κου Μητσοτάκη που κάνει ό τι μπορεί, για να στηρίξει τον κο Τσίπρα στην εξουσία και εάν έρθει αυτός θα κινηθεί πάνω στις ίδιες ράγες με τον πολέμιο του χριστιανισμού και του ελληνισμού, το πουλέν του κου Τατσόπουλου μάς είπε στο ντοκιμαντέρ σύμφωνα με τα κείμενα, που τού δώσανε και τά διάβασε με ευκολία και προφανώς με αμοιβή, ότι είναι μύθος πως οι Τούρκοι έσφαζαν τους Έλληνες, ενώ στην πραγματικότητα αφάνισαν τον τουρκικό πληθυσμό…

Διαβάστε Επίσης

Βραζιλία: Πατέρας έδωσε 2 ευρώ σε άστεγο, για να κάψει το πτώμα της κόρης του…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από