Έκαναν την κηδεία του και μετά από δύο μήνες, τούς χτύπησε το κουδούνι…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
               

Μπροστά σε ένα θαύμα, βρέθηκαν οι συγγενείς ενός 63χρονου στο Καζακστάν, θεωρώντας ότι ήταν νεκρός. Τι θεωρώντας δηλαδή; Σίγουροι ήταν, καθώς τού είχαν κάνει και την κηδεία του, με κάθε επισημότητα ! Στις 9 Ιουλίου, ο Aigali Supugaliev δηλώθηκε αγνοούμενος και μερικές εβδομάδες μετά ένα πτώμα βρέθηκε κοντά στο σπίτι του, επειδή όμως ήταν σε αποσύνθεση αποφασίστηκε να γίνει τεστ DNA, για να αναγνωριστεί.

Τα αποτελέσματά του έδειξαν ότι κατά 99.92% πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με το ποσοστό αυτό να είναι το μεγαλύτερο, που μπορεί να δοθεί. Έτσι, με το πιστοποιητικό θανάτου στα χέρια, οι συγγενείς και οι φίλοι προχώρησαν την κηδεία του, στο χωριό Τομράλι που έμενε.

φγνφν

Δύο μήνες μετά όμως, ο 63χρονος εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού τους. «Όταν ήρθε σπίτι, ζωντανός και υγιής, η κόρη μου, βλέποντας τον νεκρό θείο της, λιποθύμησε και παραλίγο να πάθει καρδιακή προσβολή.

ηξ,η

Το τεστ DNA είχε επιβεβαιώσει πως αυτός είναι ο αδελφός μου. Τό πιστέψαμε και τού κάναμε την κηδεία. Πληρώσαμε αρκετά χρήματα, αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Είναι η ταυτότητα του ανθρώπου που θάψαμε. Μπορεί οι συγγενείς του να τόν ψάχνουν», είπε ο αδελφός του, Esengali. Όταν ρωτήθηκε για το που ήταν όλο αυτό το διάστημα, ο Aigali Supugaliev απάντησε πως δούλευε σε μία φάρμα μακριά και δεν σκέφτηκε να ενημερώσει την οικογένειά του. Πάντως δεν αρνήθηκε να βγάλει μία φωτογραφία με την επιγραφή, που υπήρχε στον τάφο του.

φγνφγν

Διαβάστε Επίσης

Τουρκία: Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν πια στα Ίμια…

Πηγή: REUTERS Νέο κρεσέντο προκλητικών δημοσιευμάτων από τα