Ο Κώστας Μπακογιάννης υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων

- in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, έκανε απόψε ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Γκάζι, παρουσία εκατοντάδων Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε τη «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης», για να σταθεί, όπως ο ίδιος ανέφερε στην ομιλία του, «ξανά η Αθήνα όρθια». Ο χώρος (Academy Πειραιώς 117) ήταν κατάμεστος από κόσμο ενώ υπήρχε και πολύς κόσμος συγκεντρωμένος απ’ έξω, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στην Πειραιώς να γίνεται με δυσκολία.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την υποψηφιότητά του από τον περασμένο Ιούλιο, όταν σε ραδιοφωνική συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι συζητάνε το όνομα μου για το Δήμο Αθηναίων. Δεν σάς κρύβω ότι είναι τιμή αυτό, τό σκέφτομαι, δεν μπορώ να πω ότι δεν τό σκέφτομαι, όμως ξέρω πάρα πολύ καλά πως η Αθήνα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση και αυτή είναι μια απόφαση, την οποία θα τήν πάρω τη σωστή στιγμή και προφανώς θα τήν ανακοινώσω».

Πηγές της ΝΔ σχολίαζαν για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη: «Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει υπάρξει ένας πολύ καλός δήμαρχος στο Καρπενήσι και ένας πολύ αποτελεσματικός περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και ένας πολύ επιτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος θα κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας. Άλλωστε, οι περισσότερες ιδέες και προτάσεις του ευθυγραμμίζονται πλήρως με το σχέδιο της ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Διαβάστε Επίσης

Τουρκία: Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν πια στα Ίμια…

Πηγή: REUTERS Νέο κρεσέντο προκλητικών δημοσιευμάτων από τα